Breakfast delux

Då sitter man nu hemma hos mamma och pappa i tommarp och väntar på att kolpuddingen ska serveras. Söndagsmorgonen startade med mys i sängen med båda "våra" hundar, sen blev det långpromenad. Efter det gjorde philip amerikanska pannkakor till oss och våra frukostgäster Kim och Elin. Ibland får man skämma bort sig, till pannkakorna hade vi massa gott! Helgen har varit supermysig. Nu har kerstin lämnat oss, det har varit så kul att ha två bulldoggar och dom är så fina tillsammans!


Turn off the lights

Mys!


Blue valentine

Visas nu på vår tv.


American life

Ny tröja på mig idag från carlings, lovely! Sitter nu i soffan efter en fullspäckad dag som började med jobb sen efter det var det dags att heja på palmstaden. Våra sovgäster(Philips kusiner plus flickvän) har nu kört hem efter att ha sovit här sen i torsdags. Trevligt med besök. Nu ska jag och min sambo har en riktig myskväll med våra små frallor. Philip är iväg och handlar mat, vi ska göra egna burgare, till efterrätt blir det varma hallon och glass. Tror både jag och philip kommer somna i soffan till en bra film!


Salongshundar

Buddha och Kerstin har varit med mig på salongen idag och jobbat. Det gick superbra och dom skötte sig utmärkt!


Glädje och sorg

Dagen idag började med jobb nio till tolv, sen blev det fredagskebaben till lunch. Kl halv två skulle vi befinna oss på kapellet för att ta förväl av Philips farmor Kerstin. Begravningen var fin och tusentals blommor hade hon fått! Begravningar är både sorgligt men vackert på samma gång, det känns skönt att få ett fint avslut. Efter begravningen träffades vi på dannegården och åt gott. Sen åkte vi hem. Imorgon är det jobb igen och sen Philips innebandymatch. Härligt med helg. Invigde min nya underbara klänning på Åhléns idag, bilden gör den ej rättvisa men den är så fin!


Bezzerwizer

Spel, godis, chips och kladdkaksmuffins. Underbara fredagkväll med trevligt sällskap!


Finbesök

Har vi denna helgen. Buddhas flickvän Kerstin ska vara hos oss till söndag, dom har riktig fredagsmys <3 så söta är dom tillsammans!


Look a like

Vem är buddha mest lik, mamma Wilma eller pappa Balder? Har alltid tyckt han är en kopia av Balder men här ser man drag av Wilma också <3


Ich bin eine berliner

Jobb idag som vanligt mellan 10-18.30 fullt ös hela dagen, härligt! Direkt efter jobb stack jag och Ronja upp på oasen och körde ett crossfit pass med Anette. Passet idag kändes skitbra, roliga övningar. Nu till min rubrik, jag och philip ska boka en liten miniweekend innan jul till Berlin. Har hört mycket bra om den staden, och gillar man shopping(som jag gör lite...) skulle den va perfekt. Längtar redan!


Höstmys

På en måndag. Vid sjutiden stack jag och buddha hem till Pia och Liam, Ronja kom också. Vi har myst till halv åtta hos mig och x-factor. Istället för att soffa ner sig själv hemma kan man lika bra göra det hemma hos någon annan och plus att man då har sina vänner sidan om! Idag blev det halvdag på jobb, har även gjort vid philip idag. Skägget åkte och det känns väldigt tomt men det växer ut igen. Nu ska vi sova och ladda upp för resten av veckan. Godnatt!


Bloody sunday

Just nu är sons på tvn season four, verkligen en blodig serie. Det är i princip det vi har gjort hela dagen. Klockan fem börjar philip jobba och jag ska hem till tommarp och äta tacos. Härligt och inte göra något alls ibland!


Fransyskan

Lördagen började med att jag mötte upp Lollo och trollen. Följde med och kollade när Vince och Alice simmade. Efter det sprang jag och Vince in på Åhléns och köpte en klänning jag hade lagt undan (den är så fin). Sen körde vi och inhandlade ingredienser till kvällens mat. Underbart gott blev det. Till efterrätt bakade jag och Alice kladdkaksmuffins. Sen hade vi såklart massa lösgodis, läsk och chips. Tror vi alla hamnade i matkoma speciellt Lollo efter sju muffins... Nu säger jag godnatt efter en härlig dag med favoungarna!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3255256/images/2012/pic_505e369eddf2b35626004109.jpg" class="image">


Worlds cutest

<3


It's getting cold in here

Idag har man verkligen känt av hösten. Kallt och regnigt hela dagen. Därav lite lager på lager kläder och dr martens!


Why why why

Varför finns det så mycket fina kläder, skor och accessoarer som man vill ha. Jag har inte råd, fan! Ps. Filmen var sådär.


Weekend is here

Fredagsmys med mig själv och buddha såklart! Ser på filmen my week with Marilyn.


Color diva

Hade på mig mina nya skor på visningen och beslutade att behålla dom. Dom matchar ju så bra med mitt favorit läppstift! Till det hade jag min leopardkjol, grått linne och svart kavaj!


Visning ala Paul Mitchell

Som ägde rum i turning torso! Det bästa med visningen var maten som bestod av tapas, goda korvar, ostar, bröd med mera. Visningen i sig var inte särskilt inspirerande tyvärr!


Egen hårvård

Sitter med slinghättan på och ska få lite nya slingor!


Bye bye CHIC

Läste idag på chics chefredaktörs blogg att tidningen chic ska läggas ner. Verkligen synd tycker jag då det är en av mina absoluta favorit tidningar. http://charlotta.chic.se/ . Todays look fick bli sjal i håret, utan produkter i håret går det tyvärr ej att göra så mycket med ett kort hår och ibland är det skönt att inte ha produkter i därav sjalen. Nu ligger jag i sängen och ska sova. Imorgon blir det Paul Mitchell visning på turning torso, ska bli spännande. Sov så gott!


To keep or not?

Nytt in i garderoben. Linne från h&m som är så coolt, sen skor från deichmann. Andra gången jag var inne i denna butik och hittar såklart ett par skitcoola skor i perfekt färg(vinröda) och form meeen... Dem är i syntet och jag hatar att köpa skor som inte är skinn så nu är frågan om jag ska behålla dem eller inte?


Shorter and shorter

Felicia blev så snygg i klippningen och färgen hon fick idag!


Project runway

final nu klockan 22.00!


Fina vänner

Imorse gjorde jag Pia fin håret, efter det åt vi kinabuffe till lunch med Ronja och Liam! Sen nu ikväll har jag och Ronja lagat god middag bestående av bakad potatis med champinjon och kantarell röra, mums blev det! Imorgon startar dagen med funktionellt pass, och där gör Felicia mig sällskap, sen ska vi fixa hennes hår. Är så glad över att jag har tre så fina vänner!


Mitt hjärta

Underbara lilla varelse, kan du någonsin förstå hur mycket glädje du ger mig varje dag!


Söndagsmys

hemma hos Elin och Kim. Buddha fick äntligen träffat Kerstin, tre månader sen sist! Hoppas inte det tar lika lång tid till nästa gång. Dom har busat, pussas, bråkat och jagat dammsugaren så båda däckade till slut, framför allt Kerstin! Vi människor har ätit sushi, kladdkaka, godis och såklart sett x-factor.


Naked

Såhär går jag helst sminkad. Concealer bare minerals summer bisque, foundation bare minerals golden tan, solpuder/rouge bare minerals faux tan, ögonbrynsskugga makeup store.


Svårt att välja

Kläder ibland. Till slut valde jag att ha på mig min svart och vita nya topp från asos till sköna svarta byxor idag på Rasmus kalas, valde mellan de och min långklänning som ni ser. Ligger nu i sängen och väntar på att min sambo ska komma hem från Laholm.. Trött är man och full i magen efter allt ätande på kalaset, smörgåstårta först sen massa efterrätter. Min vita kladdkaka blev väldigt söt men himla god med varma hallon till! Tack för en mysig kväll familj, släkt och bästa vännen. Kram godnatt!


Baka baka liten kaka

I ugnen står en vitchoklad kladdkaka, den ska vi mumsa i oss ikväll på Rasmus kalas. Bakar även kladdkaksmuffins, är det lördag så är det!


Min lilla lillebrors dag

Idag fyller Rasmus 19år! Vi bjöd ut Rasmus på rådhuskällaren i Malmö, kan verkligen rekommenderas om ni vill få bra mat för pengarna. Filéfrossa åt vi alla såklart. Då får man äta hur mycket ox, fläsk eller kycklingfilé som man vill. Pierre, Wiktor och Kevin följde också med. Vi åt till vi mådde illa sen tog killarna efterrätt på... Max.. Varsin lyxshake. Tjejen som syns på bilden var inte med i vårt sällskap men iakttog oss ganska bra hela kvällen... Nu kallar sängen för oss och imorgon ska Rasmus ha kalas!


Todays look

Klänning från New york som jag älskar!


Finally new nails

Idag fick jag äntligen gjort vid mina naglar. Jag ville inte förlänga nageln utan bara lägga förstärkning på min egna med någon snygg färg. Svarta tippar blev det som suddas ner med glitter. Gjorde det hos Sandra på gossip. Känns skönt att ha snygga naglar igen. Annars har dagen bestått av jobb och träning! Äter pt-fias müsli nu någon gång varje dag och den kan verkligen rekommenderas, imorse la jag i banan och extra tranbär. Gott'


25/9 10.00

Släpps missoni kollektionen som samarbetat med Lindex. Vet inte riktigt vad jag tycker om kläderna. Vissa saker ser fina ut, framför allt till barn gillar jag det väldigt mycket. Får se hur det ser ut i verkligheten innan jag kan bedöma.


Red lips, red trousers

Hade mitt favorit läppstift idag från Mac "diva" till det såklart matchande vinröda byxor, med grått linne och silvriga smycken! Alla har nog sett att vinrött kommer slå stort i höst, själv har jag alltid gillat färgen.


Shades

Är sugen på att lägga gelé på mina naglar i någon cool färg, blir kanske något i denna stilen:


Sommarvärme

Gud vilken värme det har varit idag, härligt! Jag och Philip körde ner till ribban och gick en runda med Buddha, sen käkade vi pasta till lunch och italiensk glass till efterrätt. När vi kom hem gjorde jag pt-fias müsli och den blev god faktiskt. Sen klockan sex gick jag till östervångsparken med Ronja och Pia, vi joggade och gjorde lite rygg och mage övningar. Nu kollar vi x-factor. Mys resten i kvällen!


Träningsvärk delux

Vince åkte hem vid tre idag och vid fyra stack jag och Pia på ett mixpass , IW/styrka 60min på oasen. Död kommer jag vara imorgon då min träningsvärk sen i torsdags inte har lagt sig.. Skönt att jag är ledig imorgon. Sitter just nu hos Ronja och Figge och kollar tv, har sett premiären av X-factor, helt okej faktiskt!


Sport t-shirt

Number 78


Dejt med vince

Igår var jag och Vince på bio och såg filmen modig i 3D! Först käkade vi på burger king, gick en runda på toppengallerian och sen började bion. Filmen var faktiskt väldigt bra och fint gjord. Vi åt så mycket godis att vi fick ont i magen. Efter bion åkte vi till Hemmakväll och hyrde filmen sen va det soffmys resen av kvällen. Nu väntar vi på philip som ska köra och handla bullar till frukost. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda!


Nio år tillsammans <3

Idag har jag och min fina sambo hållt ihop i nio år, men nio år inget i jämförelse med evigheten. Nu och föralltid tillsammans! Jag älskar dig.


Black and white

Nyss hemkommen från jobb, väntar nu på min bror för att sedan köra ut till tommarp och ge mamma hennes födelsedagspaket! Köpte ett nytt skärp på Gina tricot igår som jag hade på mig idag.


Grattis min mamma på din dag!

Idag fyller min lilla mamma år och imorgon ska hon firas såklart. Har hamnat nu i soffan efter ett pass crossfit, trodde aldrig jag skulle ta mig igenom men jag lyckades. Sen i måndags gav jag mig ut på joggingtur och i onsdags tränade jag ett funktionellt pass så nu är jag värd helggodis och fredagskebab.


Lovely to be free

Frukosten idag blev på Ikea, inte särskilt rolig frukost med för 10kr kan man ju inte begära för mycket. Sen fick vi köpt vad vi skulle där och nu blir det att sätta upp det vi köpt så det blir lite ordning här. Det får bli en runda på maxi idag med, tänkte handla ingredienser till pt-fias müsli. Ikväll blir det kristallen galan på tv och tisdagsmys. Har invigt min klänning som jag beställde från asos idag, nya favoriten! Underbart skön.


Dress up

Yes, idag åkte kjolen upp och blev klänning! Red lips till det. Nu blir det halv åtta hos mig sen blir det långpromenad med bubba. Imorgon har jag tagit ledigt för att philip är ledig. Så det blir fixar dag, Ikea, tvättning med mera.


Fyra vinklar

av Bella


INSPIRATION

Hair hair hair...


Favvo ungar

Idag har jag varit med Vince och Alice i stallet. Alice var så duktig, hon hoppade hinder och travade. Lilla Hollie var också med och Buddha såklart. Efter stallet åkte vi hem till Lollo och fikade kanel och vaniljbullar. Vädret har faktiskt varit helt fantastiskt idag och jag satt nästan och somnade i solen hos Lollo och Johan. Nu har jag och philip precis ätit middag, pizza/kebabtallrik blev det eftersom både är så trötta. Nu ska vi se film, intouchables blir det!


Stand by me

Igår var det ju lindas dag som skulle firas. Detta partajet hölls hos Denise ute i skegrie. Det blev tacos, lekar, marängtårta och massa annat. Både jag och philip valde att ta det lugnt, philip skulle spela match. Vid halv ett var vi hemma och deckade i sängen.


Can't get enough

Of pink. Så snyggt med fräknar och puderrosa hår.


Sneakers day

Lördag idag och vi inväntar partaj ikväll. Linda ska firas som fyller 28år! Vi sov länge imorse och tog en lång frukost. Nu har vi varit en snabb runda i stan och efter det hamnade vi i soffan, Sons är på tvn! Tog fram mina Nike air idag, sköna är dom och ganska coola.


instagram

@isabellamoller

RSS 2.0