Ännu en vanlig onsdag!

Måste bara berätta om en kampanj vi har på matrix nu. Schampo och balsam för 229-, och då får du även mascara från maybelline på köpet, ett schysst erbjudande!


Klippte även en schysst tjej vid namn Ida idag, tyckte hon blev riktigt snygg!





Idag på posten kom även ett avi där det stod att ni väska har kommit som jag köpte för två veckor sen, hoppas den är lika fin i verkligheten
. Får hämta den imorgon. Annars har det varit en lugn dag för mig idag, philip är på hockey så jag och Buddha har haft mys!


Babylycka i gänget!

Idag har lilla Liam kommit till världen, 10.30 tittade han ut, jag är så glad för våra vänner Pia och Robin. Ska bli så kul att få se honom! Annars har det bara varit jobb för mig och nu sitter jag framför tvn och väntar på top model.


Mysrunda i bokskogen!

Idag har både jag och Philip varit lediga. Så vid elva tiden körde vi och hämtade Elin och Kerstin för en tur till bokskogen. I två timmar gick vi runt i skogen, vädret va skönt och hundarna fick verkligen rastat av sig. Buddha älskar att springa runt i skogen.

Våra hjärtan!

 


I lördags åkte jag och Caroline in till Madde i malmö, där blev det en riktigt tjejförfest och det va supermysigt! vid tolv skiljes vi åt då Madde och Elin ville till KB och jag och Caroline var mer sugna på hipp, så vi mötte upp Albin och co och dansade loss på hipp hela kvällen/natten. På söndagen mådde denna tjej INTE så bra. Låg princip i sängen till klockan sex på kvällen... Sen va jag äntligen vid liv igen och då kom Elin och Kerstin och hälsade på oss, vi har inte setts sen innan jul så det va jättekul. Hundarna blev så glada och lät inte varandra vara på hela kvällen. Buddha fick en fin julklapp av Kerstin och Kerstin fick present från New york av oss. Vid tolv lämnade dem oss och då låg vi och kollade lite på Oscars galan och somnade gott i soffan.

 

Buddha vid sin säng, tavlan fick han av Kerstin <3


Once you go black go never go back?

Jepp, idag blev det från blont till svart för Denise. Antingen eller sa vi, och det blev verkligen skitcoolt. Visste redan innan att det skulle passa henne. Så det va kul att få göra den stora förändringen. Sen klippte jag henne i en kaxig page.

Before



After



Idag har jag haft fredagsmys med Alice, först gick vi en runda i stan sen blev det Mc Donals för mat och till sist hemmakväll där vi handlade massor med godis. Nu har Alice precis gått och lagt sig och jag sitter och ser på BB.


Me today




Godnattkram!

Bye bye blondie

Älskade fredag! Idag har jag min "lilla" kusin (5 år äldre men ändå) i stolen. Vi ska göra en hel förvandling på henne. Bilder får ni se sen, vänta med spänning! Nu sitter hon med förpigmentering...


Lyx i vardagen

Onsdag aka lillördag! Jobb som vanligt idag och efter jobb väntade en efterlängtad ansiktsbehandling på Demi hudvård i Trelleborg. Mirela som äger detta är verkligen superduktig och man känner sig som en ny människa efter. Nu sitter vi spikade framför BB och sen är denna dagen slut.


That´s a wrap people!

Idag fotades vi av Wiktor för att göra nya bilder till salongen. Ska bli kul att se va det blir av bilderna, det blev en hel del färg denna gången om vi jämför med sist så det var kul. Är dock lite obekväm framför kameran så hoppas det blev en okej bild iallafall.

Lite "backstage" bilder



Klippte även Sara idag och hon har en riktigt het frisyr, hon är så himla snygg i kort hår!




inspiration

Imorgon ska vi ta nya salongsbilder till våra fönster. Denna gången ska det bli mer färg så nu sitter jag och letar efter lite inspiration på google. Vet inte alls hur jag ska se ut, eller hur jag ska ha håret. Tur att vår fotograf har massor av ideér! Det är såklart Wiktor som ska fota oss.

 

 

Min förra bild som jag älskar


Tråk måndag!

Man borde egentligen se måndagen som en rolig dag då det är en start på en helt ny vecka i ens liv med nya möjligheter men... Det gör man inte, det är den segaste dagen på veckan och när denna dagen är slut känns allt så mycket bättre. På tal om något helt annat, den 3mars ska vi på 20•3 fest. Maskerad blir det och jag ska vara geisha. Sprang in på hm idag och hittade en fin kimono som jag nog ska köpa till min utstyrsel, glad blev jag och det gjorde måndagen lite bättre!


Helgens slut blir BB.

I tordags fick jag en liten impuls att färga mitt hår, igen... Denna gången trivs jag skitbra! Blev lite dipsfärgning för mig, mörk grund med blekta toppar.

 

Fredagen började med jobb as usual, slutade kl 18.00. Efter det bar det hem för kortspel med mormor, mamma, bror, Thomas och såklart Philip. Längesen vi hade en riktig spelkväll så det va mysigt. Vid 24.00 slocknade vi skönt i vår säng. Sen upp kl 08.30 och Philip iväg på match medans jag låg och mös lite med Buddha i sängen sen kl 10.00 körde jag och hämtade Ronja för en tripp till malmö, alltid lika mysigt att umgås med min "syster". På kvällen var det kalas för vår prinsessa Alice, god mat och tårta som alltid! Sen såg jag melodifestivalen där och körde hem vid 23.00 då möttes man av en killförfest, jättekul... Sen lämnade dom vid 01.00 och då blev det sängen för mig.

 


<3<3<3

 

Idag söndag ringde lilla Vince och väckte mig och skrek kukeliku i telefonen, han vill ett Bella skulle följa med till stallet och såklart gjorde jag det. Så dom hämtade mig och Buddha sen va vi i stallet i några timmar. När vi kom hem hade Philip köpt bullar, så det blev fika. Nu väntar kontoret och BB som slut på denna helg!

Dips hot or not?

Trender som är stora nu är dips och en stor utväxt. Kan höras konstigt men är faktiskt ganska snyggt. Tror detta kommer komma mycket till våren då det är fint med lite solblekta toppar. Man kan ha en riktigt tydlig skillnad på färgerna eller väldigt nära, både och tycker jag är snyggt. Det är en väldigt underhållsfri färgning.
Jag tycker Alexandra Chungs(mitten) färg är riktigt snygg!



Förra veckan gjorde jag denna färgningen på Ronja och det blev riktigt snyggt!


alla <3ans meny

Förrätt: Gorgonzolabakade fikon ( recept hämtat från recept.nu)


Antal portioner: 4
Ingredienser

4 st färska fikon
50 g gorgonzola
1 msk balsamvinäger
1 msk honung
1 nypa flingsalt


1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Dela fikonen på mitten.

3. Fördela osten på fikonen och ställ dem i ugnsfast form.

4. Droppa balsamvinäger och honung och strö en nypa flingsalt över fikonen.

5. Ställ in formen i ugnen och låt gräddas i 5 minuter.

6. Fördela manchesalladen på 4 tallrikar.

7. Tag ut fikonen ur ugnen och lägg upp dem på Manche bädden.

8. Därefter är det dags att servera.

Detta var ingen höjdare för mig, ser väldigt trevligt ut. Det var kul att smaka fikon då jag aldrig har ätit det innan, men som sagt det blev ingen favorit.


Huvudrätt: Inbakade fläskfiléknyten med gorgonzola och vitlök.

Antal portioner: 4

Ingredienser (eget recept)

ca 1000g fläskfilé

4 bakpotatisar

Gorgonzolaost efter tycke

vitlöksost efter tycke

Smördeg

olivolja

1. Skär filén i lagom stora bitar, bryn dom lätt i stekpanna, låt svalna. sätt på ungnen ca 170 grader

2. Skär bakpotatis i i lika stora bitar, lägg på papper och låt vätskan rinna av

3. Skär smördeg i små fyrkanter och klä med vitlöksost, sen lägg köttet och till sist gorgonzola. Gör små knyten

4. Lägg klytpotatisarna i en skål och häll över olivolja, salt, peppar och chillipulver

5. In med köttet i ugnen tills det har uppnått 64 grader, (ca 20min)

6. Lägg potatisarna i fritös, (vi har actifry fritösen (ca 25min)

7. Servera med någon typ av sallad.

Detta är en favoriträtt hos mig och väldigt lätt att laga. Till och med jag lyckades liksom! Till detta drack vi ju såklart champange.

 

Efterrätt:Triple chocolate dream (hämtat från recept.nu)


Antal portioner: 8
Färdigt på: 50 min
Ingredienser

Botten
100 g smör
100 g mintchokladplattor
2 st ägg
2 dl strösocker
2.5 dl vetemjöl
2.5 msk kakao
1.5 tsk bakpulver

Garnering 2
200 g cream cheese
100 g mjölkchoklad
2 tsk vaniljsocker

Garnering 1
150 g mintchokladkakor

Vid servering
Färska bär, tex Hallon eller Jordgubbar

1. Värm ugnen till 175 grader.

2. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 21 cm i diameter.

3. Smält smöret i en kastrull på svag värme.

4. Dra kastrullen från värmen och lägg ner mintchoklad plattorna och låt dem smälta, rör om till en jämn smet.

5. Vispa ägg och socker pösigt och tillsätt sedan chokladblandningen.

6. Rör om noga.

7. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver och rör sedan ner i blandningen i smeten.

8. Häll smeten i formen och grädda i ca 15 minuter.

9. Under tiden gör du ett vattenbad där du låter chokladen smälta.

10. Sedan blandar du cream cheese tillsammans med vaniljsockret samt den smälta chokladen och rör om till en jämn smet.

11. Ta ut kakan ur ugnen och applicera chokladblandningen jämnt på kakan, in med kakan igen i ugnen och grädda ytterligare i ca 4-5 minuter.

12. Därefter tas kakan ut igen och täck toppen med mintkakor, grädda ytterligare i 4 minuter för att kakorna ska smälta och bred sedan ut dem så att de täcker hela toppen.

13. Låt stelna och ta sedan försiktigt bort formens kant.

14. Förvara svalt.

15. Tårtan blir godast om den får stå någon dag eller två, då blir den som bäst.

16. Serveras tillsammans med färska bär eller rakt upp å ner som den är!

Denna uppskattades också igår. Smakar ljuvligt!


Vi hade verkligen en perfekt tisdagskväll med allt var de innebar. Nu ska jag hem till mormor och se halv åtta hos mig.

 





Nyklippt

Då har man äntligen fått tid över till att bli klippt själv, så skönt! Caroline klippte mig. Blev inbjuden till färgkurs av vår säljare till ikväll men vi får se om vi hinner dit. Brukar vara trevligt på de eventen med Matrix.


Tisdagslyx!

Då har vi precis avnjutit en god 3-rätters middag, jag lyckades! Bilder och recept kommer imorgon, nu sitter vi alla fyra i matkoma och ska kolla på top model. Hoppas alla har haft en mysig alla <3ans dag!


Flygande fralla påväg..

Imorse var vi ute och gick en långpromenad med vår Buddha i snön, han verkligen älskar det!


Imorgon är det alla <3-ans dag och JAG(ja ni läste rätt) ska laga 3-rätters middag till min fina sambo och mina 2 bästa vänner. Så vi får se hur det går jag är ju inte någon mästerkock precis. På alla hjärtans dag fyller även vår lilla prinsessa Alice 4år, tiden bara springer iväg alltså. Hon är en riktig liten donna redan.


PussKram



Bildregn från min lördag!

Hade en himla rolig lördag igår. Dagen började med lite jobb på salongen, sen en snabbrunda i stan, hem för mys med Buddha, sen tog jag bussen till Malmö. I Malmö mötte Madde mig vid busshållplatsen sen gick vi till Vapiano och käkade pizza, en supermysig restaurang som jag verkligen rekommenderar. Efter att vi ätit gick vi upp till Maddes nya lägenhet, mysigt hade hon. Sen anslöt sig Maddes vänner Sara och Elin till förfesten. Vi satt mest och snackade om allt möjligt tills vi fick för oss att jag skulle klippa Elins hår så det gjorde jag sen blev det lite dans till den självklara förfestlåten "Ace of base - The sign". Vid 24.00 tog vi taxi till Kb och shakade loss, 02.23 tog jag sen bussen hem och somnade gott. Härlig Lördag!



Outfit innan jobb, älskar min väst från Zara.



Mat på Vapiano                                   Klippning                                        Dansnummer

På Kb

 

Sista bilderna är lånade från Maddes instagram


Fredagsmys på hög nivå

Precis hemkommen från en helkväll med bara massa mys med mina favorittroll. Fick god middag av min kära kusin och fina smycken som hon köpt till mig i London. Efter middagen klippte jag Vince, medans Lollo bokstavlig talat satt och grät (nästan) iallafall. Halva längden åkte och nu liknar han en pojke istället för en flicka. Efter de så har vi sett the voice och qx-galan. Nu ligger jag här i sängen och ska sova gott för imorgon bär det först av till jobb sen till min fina vän Madde i malmöcity. Vi får se vad vi hittar på men kvällen är ung!


vårt vita vinterland


När jag vaknade imorse trodde jag inte mina ögon när jag kollade ut, snöstorm ju. Men jag tycker faktiskt det är ganska mysigt med snö och hoppas det kommer lite till. En som älskar att busa i snön är Buddha. Han struntade i alla andra hundar i rasthagen idag sålänge husse kastade snöbollar till han.



Bild från vinter 2010 december                                     Bild från idag 9 februari 2012

vårt fina hjärta <3

Shoes are a girls best friend

Finns det något bättre än att handla skor?... Jag älskar det! Idag lyckades jag fynda ett par höga stövletter för 210-, som har kostat 699-, innan. Tyvärr ska scorett i Trelleborg stänga och det tycker jag verkligen är supertråkigt. Var ska man nu handla skor i Trelleborg, ingenstans! Men jag blev glad för mina skor iallafall.


Tisdagsbio!

Halv sju går min kund från salongen, sju börjar bion... I Höllviken. Tjugo i sju kör vi från Trelleborg och vi hann exakt till filmens start som idag var "en gång i Phuket" faktiskt lite smårolig. Kanske ingen biofilm men den ska ses tycker jag. Härlig brytning på en så annars vanlig tisdag!


Update från hårstudion

Nu har Label M kommit ut med ett nytt torrschampo. Det nya torrschampot riktar sig åt brunetter, och har namnet "dry schampo brunette". Det har även kommit in mini torrschampo som är perfekt att ha i väskan. Det stora ligger på 219-, och det lilla kostar 79-,


hemma i vårt vardagsrum

INREDNING

Har skrivit tidigare att jag gjort om lite i vårt vardagsrum.
  • Ny matta från Ikea KATTRUP 1195-,
  • Nytt soffbord från ekebys möbler NEW ENGLAND 2195-,
  • Hund från piccobullskennel, piccobulls"hector" vår egen Buddha<3


Lite små delatjer av rummet.

At Hårstudion

I fredags hade jag Ida Muller som kund, hon hade ca 5cm utväxt och tre olika färger i håret. Hennes önskan va att bli ljusare. Så vi bestämde oss för att satsa på att ge henne en ljusare varm ton. Blev supernöjd med resultatet!

före





efter



Denna helg har varit lung för min del. Lördagen började med shopping i Malmö och jag skulle mest följa med som smakråd till Caroline... Men det sabbades i första affären. Det blev två linnen, två tjocktröjor, jeans och såklart Beckham kalsonger till Philip! Sen efter shoppingen väntade en 3rätters middag hos Philips föräldrar. Förrätt blev skagentoast, huvudrätt var kalkon och efterrätt Cheesecake. Sen hamnade man ju i matkoma resten av kvällen. Fick sett melodifestivalen också men vet knappt vad jag ska tycka om det programet länge. Rätt låtar gick vidare tyckte jag iallafall. Idag söndag har jag inte gått på många knyck, och nu väntar god middag på mig och massa söndagsmys!

Godnatt för denna fredagen!

Fredagar är verkligen den bästa dagen på hela veckan. Dagen startade som vanligt med buddhas morgonpromenad, frukost till oss båda sen jobb på det. Gjorde en helförändring på Ida idag som jag tänkte visa på bild imorgon. Är ganska kul att ta före och efter bilder så jag ska försöka göra det när de blir stora förvandlingar på mina kunder. Jobbade till 18.00 sen va det direkt hem för fredagsmys med philip som gjorde god mat till mig och min familj(-Pierre) <3 När mamma och pappa kört hem kollade jag och philip film, 50/50 heter den. BRA va det, lite sorlig men endå med en härlig komisk brytning. Den handlar om en kille på 27år som får en ovanlig typ av cancer. Se den! Nu ligger jag här i sängen med min iPad och ska sova hade jag tänkt. Tack för mig & Godnatt!


HVFR3B

Idag har jag varit på öppet hus på den nya frisörskolan i Trelleborg. Jättefina lokaler hade dom fått. När man gick där bland dockhuvudna kunde man inte låta bli att tänka på när man själv va just där, gick i gymnasiet. Saknar faktiskt skolan ibland. Vi hade alltid kul i skolan och gjorde massa konstiga saker som bara vi i vårt gäng kunde komma på. När jag gick frisörlinjen träffade jag många nya vänner, framför allt träffade jag madde(madisco)jönsson. Som jag än idag snart 4 år senare fortfarande pratar med och träffar så ofta jag kan. Jag kan inte förstå vart tiden har tagit vägen, 3 år gick så fort och sen stod vi där på trappan allihopa. Så ta verkligen vara på skoltiden för det är en underbar tid i livet!

Nästan hela klassen <3


Jag, Vicky & Madde

"Sometimes words are not enough"



instagram

@isabellamoller

RSS 2.0