Suit up

Skitcool kostym från topshop. Byxorna gillade jag skarpt. Nu är det bara två veckor kvar tills vi åker till London med våra mammor för att hitta lägenhet. Ska bli kuuul!


Last night

Då är det sista natten vi sover på hesekillegatan. Känn ganska sorgligt faktiskt då jag älskar lägenheten och har trivts så bra men.. Nu är det ett avslutat kapitel i mitt liv och snart börjar ett nytt.


Sweet reunion

Vilken mysig kväll jag har haft. Vid halv sju träffade jag upp mina gamla frisörklasskompisar från gymnasiet på Mando och åt en god middag. Sen gick vi till lilla torg och satt på uteserveringen och drack gott. Fast att det va flera år sen vi träffades sist kändes de som det va igår. Vi satt och pratade i timmar om alla roliga minnen från hvfr och om allt som hänt i våra liv och vilka olika vägar vi valt. Ett helt underbart gäng var/är vi och kul har vi ALLTiD. Man kan ju inget annat än att sakna den tiden vi hade tillsammans! Jag hoppas det det dröjer lika lång tid till nästa gång vi ses. Nu ska jag sova och imorgon ska det packas och flyttas.


Watch out I'm unstoppable

Imorse skulle jag börja 09.30, göra en klipp och sling/färg som hade tagit mig minst tre timmar. Tror ni kunden dök upp? Nej såklart inte... Ibland är det jobbigt att man är beroende av kunder för att få ut lön... Men som tur va ringde jag Maja som var i behov av lite ny klipp och färg så hon kom direkt. Efter jobb körde vi ut till tommarp och åt god mat. Efter middagen började vi röja hos mamma och pappa för att göra plats till mig och philip som flyttar hem på måndag. Helt sjukt känns det...


Tuesdays style

Todays


Free monday

Vi har som skrivits tidigare mest packad idag. Vid fyra gav vi upp och körde ut till Denise och Hollie och åt pasta med god sås och såklart våfflor som alla andra. Nu ser vi finalen av top model sen börjar jobbveckan imorgon. En gullig bild på Buddha nedanför som togs i bilen när vi väntade på philip som var inne och handlade.


Cool girl

Två sköna "jag bryr mig inte hur mitt hår ser ut" frisyrer. Kaxigt och snyggt!


Mixed feelings

Då har vi endast en vecka kvar här på hesekillegatan. Det är med blandade känslor jag packar ner våra saker. I två år har vi samlat på oss massor. Ibland hinner det ikapp en, vad gör vi egentligen? Vi följer en dröm... En dröm som vi absolut inte vet hur den slutar. Vi tar en stor chansning, man kan ju inte mer än att prova. Det gäller att inte se tillbaka på det som varit utan se framåt på det som kommer ske. Jag kommer njuta dom sist dagarna i min/vår lägenhet som vi sen lämnar över med massa roliga minnen!


Where are you summer?

I väntan på vår, sommar och värme kommer en snygg sommaroutfit med kläder från topshop.


On the radio

Pink - Just Give Me A Reason
(feat. Nate Ruess) PS. Filmen va skitbra!


On the TV

Just nu visas filmen Argo...


At the cinema

Igår var jag och Vince på bio och såg filmen croodarna. Faktiskt ganska rolig! Det är kul att låna lite barn ibland, speciellt mina favorittroll Alice och Vince.


Thursdays fun!

Mys på riggarevägen har jag haft hela kvällen. Halv sex blev jag bjuden på god middag bestående av grillad kyckling, sås, potatis, brysselkål, morötter och andra goda tillbehör. Sen har vi spelat yatzi och haft lite disco. Nu sitter vi "vuxna" och mumsar i oss goda ostar med mera. Alltid lika kul att träffa mina favortittroll Alice och Vince och såklart umgås med Lollo. Här kommer en bild på hur min fina tatuering är placerad på armen, jag älskar den!


You're worth it

Lediga underbara härliga dag! Skönt att kunna sova utan att ställa klockan. Tyvärr vaknar ju jag samma tid ändå men man vaknar ju och är ledig. Kl tolv hade vi tid hos tatueraren och philip fick börja. Han fortsatte med motiv på sin filmarm. När han blev tatuerad så gick jag en runda på stan. Inne i en skoaffär stod där ett par sneakers som kallade på mig. En enda liten 36 stod där kvar så jag kunde ju inte låta bli. Så dom fick följa med mig hem. Klockan tre va det min tur och skitnervös va jag ju, men allting sluta ju bra och det har varit en superdag!


Forever and ever

Nu finns Buddha intatuerat på min underarm och jag kommer bära med mig honom föralltid. Jag är supernöjd med bilden och den blev precis som jag ville ha det!


Silverstone

Dagens outfit bestod utav orange, grått och silvriga smycken. Lovely! I fredags när vi rensade bland våra saker vi skulle sälja på loppisen hittade jag ett silverarmband i mammas saker som min farfar har gjort. Det kom jag snabbt fram till att det absolut inte skulle säljas och det passade mig perfekt. JEM står det på armbandet och det står för Jan-Erik Möller, min farfar som jag önskat att jag hade få hunnit träffa. Mitt andra armband jag haft på mig idag betyder också mycket, det är inget märkvärdigt i utseende men jag har fått det av Kriman, så när jag har det på min arm känns det som hon finns med mig. Livet är orättvist ibland att människor som är så unga får lämna jorden helt för tidigt.


Yeah finally

Börjar en ny säsong av mitt favorit program halv åtta hos mig. Detta firas hemma hos Ronja och Figge med både choklad(70% såklart, det är ju måndag) och vindruvor. Vilken mysmåndag.                                                                                                            

Beach 2013

Jag lär ju inte se någon strand på hela sommaren men vad gör det när man får bo i London. Här kommer iallafall lite snygga träningskläder från Gina tricot som du kan ha och träna i så du kommer i form till beach 2013!


Sunday bloody sunday

Då har jag landat i soffan efter en mysig dag med min kusin Denise. Musikalen var toppen, Emil Sigfridsson sjöng jättebra och alla andra med! Bra platser fick vi med. Trött är man efter en sån lång bussresa hem så nu blir det mys med sambon resten av kvällen. Imorgon börjar en ny spännande vecka! Ps. Älskar min nya tröja från h&m som ni skymtar på bilderna.


Jesus christ superstar

Nu har vi precis kommit fram till Kristianstad. Jag och Denise har nämligen åkt med ett konfirmandgäng för att se musikalen Jesus christ superstar. Vi har packat med oss god matsäck och vi känner oss som fjorton igen, haha! Musikalen bjuder kyrkan på och resan upp, ett perfekt söndagsnöje och gratis är alltid bra! Sen får jag ju spendera en hel dag med Denise också, toppen! Så vi får se hur bra
Musikalen är, ska bli spännande!


Plockepinn

En fin lördag har vi haft. Den startade med loppis i tommarp, fick inte sålt särskilt mycket men trevligt va det ändå! Efter loppisen åkte vi hem då gjorde philip pannkakor till lunch. Sen sov vi middag en stund, skönt! Kl kvart över sex tog vi bussen in till Elin och Kim och kvällen avslutades på en restaurang som heter plocke pinn, tapas på mer skånskt vis. Kan rekommenderas starkt, supertrevligt hade vi och god mat! Jag smakade råbiff för första gången och jag tycker inte det va någon höjdare tyvärr. Alla andra rätter jag tog var super! Nu ska vi sova gott. Godnatt.


Curly me

Mitt hår har ju fått växa lite nu så idag kunde jag till och med göra lite lockar i det. Annars har det varit jobb i vanlig ordning idag, efter jobb fick jag en skön thaimassage och efter massagen körde jag ut till tommarp för att förbereda inför loppisen där imorgon. Kl tio på trelleborgsrevenyn, be there!


Today's colors

Idag fick Monica en liten förändring på salongen. Två olika röda nyanser använde jag. En kopparröd och en violettröd, lika mörka det gav härliga skiftningar i håret.


Fridays fashion

Hade inte tackat nej till denna coola tröjan och dom vita skorna från topshop.


Some new docs?

Vet inte om jag tycker sandalerna är skitfula eller lite småsöta...


Fantastic

Pizzan blev supergod!


What to do?

Vilken hårfärg ska man satsa på?
 
 
 
Mörkare blond? Njaaa

Mörkrött? njaaa. Kanske svart? NEJ
 
Stay blonde? Mabye.
 
Åt kopparhållet? Ja kanske, det lutar åt det!
 
 
Svårt!!

Chillin at our place

Vilken härlig måndag det har varit idag. Dagen startade med en ansiktsbehandling för mig hos demi, så himla skönt. När jag kom hem från den stod bröden i ugnen som Philip bakat och doftade så gott. Klockan tolv kom våra gäster bestående av Tina, Wiktor, Ronja och Figge på en god fika/lunch/frukost. Det diskuterades mest om vårt kommande boende i London som ska delas med just Tina och Wiktor. Nu börjar det verkligen närma sig och jag kan knappt fatta att vi snart är där. Himla skrämmande men så kul på samma gång.
 
 
Efter gästerna lämnat blev det promenad med Budds i det jä*ligt kalla vädret, sen lite mer rensing i lägenheten. Tre veckor kvar har vi här. Ska ju stå på loppis i tommarp nu till helgen och försöka sälja av lite.
 
 
Nu står Philip och gör en pizzadeg till vår middag ikväll, jag har verkligen en redig "man". Sen blir det soffmys resten av denna dagen, underbart!
 
 
Buddha busar i sin älskade zebrafåtölj.


 
 
Har satt in en ny annons idag på tradera, mina Steve Madden boots ska nu skiljas från mig.
 
 
Ciao!

Time goes by so fast

 
Alla samlade, min fina älskade familj!
Gammelmorfar och jag
 
 
Snart 9år sedan var det dessa bilderna togs, på min konfirmationsdag. Det är sjukt vad tiden går snabbt...Lite skrämande faktiskt. Man måste ta vara på tiden för den får man aldrig tillbaka.

New serie: girls

Rolig, konstig, störig och störtskön!


Kvällens meny:

Söndagsmys med mig själv när sambon jobbar. Middagen ikväll blev stekt ägg på pågenlimpa och mjölk som dricka, mandelägg till efterrätt(bästa med påsken). Inga konstigheter!


When I'm bored

I always look for hair inspiration...or clothes of course!


You're so welcome sunday!

Mina senaste dagar i bilder. I onsdagskväll åkte jag på både förkylning, halsont och huvudvärk... Detta behövdes vilas bort men som egen företagare finns där ju ingen tid till detta tyvärr, så det har varit jobb tills igår. Söndag idag och det ska vilas hela dagen, först upp är pannkaksfrukost med massa goda tillbehör. Underbart!


Celebrity inspiration

Lite snygga hårfärger. Olsen twins är ju alltid(oftast) så snygga enligt mig!


My tuesday in pictures

Paketet från sportamore kom idag och allt blev skitbra. Kan rekommendera den sidan starkt!


What every girl need.

Lite nytt smink är inhandlat, från bare minerals blev det en bronzer, khaki borste och en ansiktstvätt som är superbra! Sen det andra produkterna är från makeup store och det fick jag för att jag prenumererar på styleby. Det jag fick var en ögonskugga i brunt skimmer, en mascara och en concealer. Perfekt!


STEG 2: Packning!

  • Steg 1: Sälja lägenheten, GJORT!
  • Steg 2: Packa ihop våra saker i lägenheten, påbörjat idag!
  • Steg 3: Flytta ifrån hesekillegatan.
  • Steg 4: Hitta lägenhet i London
  • Steg 5: FLYTTA!
En liten bit på vägen har vi nu kommit. Hur har man kunnat samla på sig på mycket saker på bara två år?
 
 
Nu har vi kaos i största delen av lägenheten....
 
 
Bild på min framtida roomie i London med Budds, matchar väldigt bra!
 
 
Tiden går så snabbt, 78 dagar till beräknat avfärd, sjukt!
 
 
 
 

Always right

Black and red..


Wi wi wooo!

Ny beställning är lagd på asos! Asos är nästan min bästa vän... Kul att vänta på paket! Jag ska ta det lugnt med shoppingen denna månaden med men dessa plagg har jag spanat in länge och jag lova mig själv att om dom fanns kvar den 1 mars ska dom bli mina!


I made it!

Vilken underbar dag, det är mars, det har varit sol, det är fredag och jag har klarat mitt shoppingförbud. Okej, jag beställde ju lite träningskläder igår men då va klockan nästan tolv och jag måste ha nya!! Tanken va ju att jag inte skulle shoppa sånt som jag inte var i behov av och det klarade jag!! Ikväll har jag och Ronja hängt på hesekillegatan, käkat tapas, kollat gladiatorerna och bara chillat, perfekt fredag!


Flitiga mig!

Denna veckan har varit en bra träningsvecka för mig. Måndagen började med ett cx30 pass sen efter det en snabb wood nere i crossfitsalen, onsdagen blev det Jonas crossfitpass och torsdagen Ronjas! Nu är jag full av blåmärken och skrapsår. Igår kväll beställde jag lite träningskläder och ett par nya löpskor. Det va jag värd!


instagram

@isabellamoller

RSS 2.0