TONI&GUY

Nu är jobbansökan inskickat. Ganska klyddigt formulär så vi får de om vi gjort rätt! Fler jobb ska ju sökas men detta är en bra början.


Childishly good

Dagen startade med jobb mellan tio till fyra, efter det gick jag och buddha en härlig promenad i det fina vädret. Vid sextiden blev det middag på Casablanca med Philip, Ronja, Figge, Pia, Robin och Liam. Sen gick vi till Ica och köpte marängswiss till efterrätt och det va så gott! Perfekt avslut på dagen.


Hair of today

Idag gjorde jag en hel förvandling på Josse. Sist hon va hos mig gjorde jag en ombre ala Alexa Chung. Idag var jag sugen på att göra henne lite ljusare och kopparfärgad. Efter avfärgning, infärgning och klippning blev resultatet skitsnyggt!


Dressed for work

Min outfit idag bestod mycket av färgen senapsgult som jag gillar skarpt. På läpparna har jag läppstift från Mac i färgen chili.


Wherever you will go

Jag är himla stolt över att du är min pojkvän. Så mycket du har fixat och trixat de senaste veckorna för oss inför Londonflytten hade ingen annan människa orkat göra. Hoppas du förstår hur värdefull du är!


Glee time, finally!

Zebra friday. Sovmorgon hade både jag och Philip imorse, härligt! Sen jobbade jag till halv sju och nu ligger jag här i sängen och kollar glee. Philip jobbar natt så i vårt lilla rum i tommarp blir det bara jag och buddha inatt.


Sun sun where are you

Min torsdagsoutfit!


Buddha the bulldog

Buddha var kalasfin igår när vince firades.


H&M never fails

Igår sprang jag en snabb runda på valen med mamma och Denise. Hittade en snygg leopard jacka/tröja som jag var tvungen att köpa då jag glömde min andra leopard kofta i en taxi i London.. H&M sviker aldrig!


Poor me

Nu är jag förkyld igen... En ljusglimt i tisdagen var min goda lunch, helt vanligt spaghetti och köttfärssås med mozzarella. Det tröttnar man aldrig på!


Cool cuts

Två snygga klippningar, man blir ju sugen ibland på kort igen... Men nej nu ska det blir lite längre mitt hår!


Saturdays outfit

Blogg.se appen har inte funkat sen i lördags så nu kommer lite försenade inlägg!


Moroccanoil fashionshow

Igår bar det av in till Köpenhamn för att gå på visning. Vi började med en god middag i köttbyn sen avslutades kvällen med visningen. Eventet var trevligt men inte så inspirerande då moroccanoil mest har vårdande stylingprodukter änsålänge så va det ganska mycket samma sak på alla modellerna. Det som var mest inspirerande var nog alla andra frisörer på plats där faktiskt.
 
 
Köpenhamn är en mysig stad med massa blandade människor, synd att man inte åker över mer ofta då det är så lätt att ta sig in. Jag var hemma vid halv tolv och somnade då gott!
 

Miss you already...

Nu är det snart en vecka sen vi kom hem från London och jag saknar det redan. Något boende har vi inte inu, får reda på ett på tisdag så jag hoppas hoppas hoppas att det kan bli vårt. Annars har vi nästan exakt en månad och hitta något annat  och det ska lösa sig för i trelleborg vill vi inte stanna kvar..
 
 
Här kommer lite bilder från London, mest på mamma och Karin. Vi tog inte så mycket bilder då denna resan mest var för att kolla boende och inte turista så mycket men en runda i notting hill och camden hann vi med!
 
 
Vackra hus finns där överallt!   
                                            Karin drömmer
Shopping i notting hill

                                 Philip ser glad ut brevid mamma...
                                        My love
                                Läsning på subwayn
                                   Dom fick åkt dubbeldäckare också och fick även sitta längst fram!
                                  Glad kille som fick både pizza och öl på camden
                               Camden market
 
Fina mamma utanför hotellet

Where do I feel like home?

Jag vill inte åka hem idag! Jag hade önskat att allt va färdigt här så jag visste till 100% att det bara va en månad tills nästa gång.. Alla får hålla tummar och tår för oss idag när vi går på sista mötena!


Todays show look

Nya klänningen och öronhängena från forever 21 åkte på idag. Även skinnjackan invigdes ikväll och känns riktigt bra!


So so tired...

Idag har nästan hela dagen spenderats till lägenheter. Det går tyvärr sådär just nu, det svåra är att vi har hund då inte så många accepterar det. Men vi va på möte med en firma idag som ska hjälpa oss. Ett annat problem är att dom flesta lägenheterna är lediga NU och vi kan inte flytta nu utan om en månad. Så vi har ju fortfarande tid att hitta något. Den firman kommer försöka få fram något till oss så det känns bra. Imorgon väntar
något möte till så vi får se om där finns något passande då. Efter en hektisk dag avslutade vi dagen på westfield köpcentrum som ligger ca 1km bort från vår hotell, 350butiker och riktigt bra! En god middag började vi med på Byron, ett schysst burgarställe sen gick vi bara runt till dom stängde klockan 22.00! Nu väntar sängen, upp tidigt imorgon för att hinna till primark!


Shopping day two

För jag ska dansa i neon!


Second day soon to an end

Ja då är snart söndagen slut i London. Vi åkte först till notthing och gick på portobello road market en runda med tanterna, supermysigt. Sen åkte vi vidare till camden market som jag gillar skarpt. Mycket folk, speciella människor men spännande att se. Efter en god middag i camden och en runda på marknaden åkte vi vidare till harrods. Där va fem stycken fawn färgade frallor till salu(ja Elin, du hade köpt dom allihopa) så söta!!! Buddha fick faktiskt inga harrodskakor denna gången, vi får se om vi hittar något annat kul till han. När vi va färdiga på harrods som vi snabbt blev tog vi en runda på topshop, hittade en sjukt cool klänning(kommer på bild) Sen blev det en mysig fika. Dagen har varit lång och väldigt trötta är vi nu. Imorgon är det måndag och lägenhetsletandet fortsätter... To be continued!


Shopping, day one

Så nöjd med mina köp, blev även en enkel svart långklänning från forever21.


Day one in London

Klockan halv åtta lämnade vi Trelleborg imorse för färd mot London. Klockan två va vi framme på hotellet/lägenheten. Verkligen skitbra ställe att bo på. Efter vi lämnat väskorna åka vi subway till oxford street och spenderade resten av dagen där. Jag är riktigt nöjd med mina köp. Kommer bild!


A best friend

Nu är vi färdigpackade och ska precis försöka sova. Buddha är lämnad hos fjällan och superglad blev han såklart men gud så tomt det är utan han. Andra förstår inte riktigt hur mycket en hund kan betyda men att skaffa Buddha är det bästa jag har gjort! Nej nu ska vi försöka njuta på vår lilla tripp till vårt fina London och håll tummarna på att vi hittar någonstans att bo!


Busy busy woman

Om två dagar sitter vi i London just nu. Tiden har gått så fruktansvärt snabbt. Tänkte att jag skulle packat nu ikväll till vår lilla tripp men jag gillar inte att packa så det får bli imorgon men.. Imorgon har jag massa annat att göra. Först är det jobb mellan 10-18 sen tar jag och Buddha bussen in till malmö för att lämna Buddha hos flickvännen Kerstin. Sen kommer Philip dit så käkar vi där. Efter det kör vi hem och då blir det dusch och förhoppningsvis packning för vi åker från trelleborg vid 08.00 på lördagen.. Så det blir en lång dag imorgon men den kommer säkerligen gå himla fort.
 
See ya soon hyde park!

Ombre ala Victoria

Här kommer en bild på Victorias färgning och klippning.


One of those days

Denna dagen har gått upp och ner vill jag lova. Imorse skulle jag ta bussen till jobb 09.38 gick den. Jag stod och väntade och ser bussen komma, ska ta upp min plånbok men... Hittar den ej. Hade tydligen råkat lägga av den hemma. Så jag fick traska hem igen. Nästa buss gick 12.34 och jag hade kund 11.15 så... Jag fick gå ca 5.5km till jobb i värsta blåsten.. Det gick bra. Sen kom min kund Viktoria och jag gjorde en snygg ombre på henne. Efter Viktoria skulle jag ha kund 14.30, den avbokade och va sjuk. Vår praktikant Ronja satt då en toning i mitt hår för att fördriva tiden, 16.00 kom min storebror för klippning och det är alltid lika kul att träffa honom. Sen skulle jag ha kund 17.00 men... Han hade glömt det. En sådär dag har det alltså varit idag och en olycka kommer ju aldrig ensam utan oftast i tre och det va precis så min dag blev... Som tur är har vi haft en skön myskväll och ett bra avslut på denna dagen. Nya tag imorgon. Kram!


Touch of summer

Idag blev det en sommaroutfit för mig. Vit linne med ljus jeansväst och röda skor! Synd bara att det har varit så himla kallt idag...


New in from Anastasia

Jag har köpt en sjukt bra ögonbrynspenna från anastasia, färg medium ash brown. Dyr var den men värd varenda krona. Hade önskat att jag hade större och fylligare bryn i mig själv, men mörka är dom iallafall.


Hundpass check!

Imorse va det dags för Buddha att skaffa pass och rabiesvaccination. Så nu är bubbs redo för London!


My name is Zara

Ja tack till alla dessa plagg från Zara. Jackan är egentligen lite mer benvit på armarna, den ser mer vit ut på bilden. Fräsig är den iallafall!


Magical night!

Det går knappt att beskriva med ord hur himla bra dag/kväll vi hade igår, men jag ska försöka!
 
 
För några veckor sen bestämde jag och Ronja att vi skulle åka in till köpenhamn den 6 april för mys och shopping. Då fick jag en idé att vi gör denna dagen till Ronjas 25års present(hon fyller år den 21 april). Jag ringde Pia och Felicia och dom va på att vi skulle överraska henne med något. Jag letade och letade och hittade på nätet att dom skulle sätta upp en wallmansföreställnig i köpenhamn just den dagen, perfekt!
 
Jag bokade biljetter till oss alla fyra, utan att Ronja visste något. Hon visste ju inte heller att både Pia och Felicia var lediga och skulle följa med.
 
I fredags skickade jag ett sms till Ronja där det stod, 12.30 hämtar en bil dig, packa med dig finskor, klä gärna upp dig lite extra! I bilen väntar din första överraskning som då va att Pia och Felicia skulle med.
Thelan körde oss till hyllie och där tog vi tåget in och började med en fika. Sen strosade vi runt på ströget lite, klockan sex fixade vi till oss och bytade skor.  Sen var det dags för föreställningen!!
 
 
Maten serverades med jämna mellanrum under showens gång och kvällen var helt magiskt! Vi alla var helt tagna och tyckte allting var perfekt från mat till uppträdande och såklart sällskapet. Detta måste göras om!!
 
Här kommer bilder från dagen/kvällen.
 
 
Dom sista bilder avslutar vår kväll, trötta och glada. Tack mina fina fina vänner!!

Spring is here!

Solen skiner och det ser ut att bli en fantastisk dag!


Copenhagen time

Idag blir det en heldag i köpenhamn med min fina Ronja. Dagen kommer innehålla en del överraskningar som jag inte kan skriva ut inu men uppdatering kommer imorgon. Nu ska jag stiga upp ur sängen och ge mig ut på en runda med Buddha, sen blir det frukost och efter det blir det att fixa till mig inför dagen/kvällen. Hoppas alla har en skön helg!
 
Best friends!

Not alone

Nu har denna fredag snart nått sitt slut. Jag har bara tagit det lugnt hela kvällen och inte gjort något ansträngande alls. Mest umgåtts med mamma och det har passat perfekt. Imorgon bär det av till Köpenhamn för en mysig dag och kväll. Surpriser väntas för min fina vän!


Nothing to do...

Längtar tills jag kan handla på topshop när jag vill. Om 8 dagar är jag där några dagar, om 45 dagar bor jag förhoppningsvis där!


Vi bor på landet...

Ja då är vi utflyttade till västra tommarp. Lägenhetsnycklarna övergavs igår och det jobbigaste är gjort. Vi bor fortfarande bland lite kartonger men dom tas upp efter hand. Vi har det himla mysigt i vårt lilla rum på ca 8kvm typ. Idag börjar jag senare så jag tog sovmorgon, sen gick jag och buddha och handlade ägg hos bonden och nu sitter jag en stund i trädgården innan jobb. Vi har det härligt på landet. Här kommer lite bilder på buddha som valp när han busar i trädgården.


instagram

@isabellamoller

RSS 2.0