Valborg

Idag startade dagen med jobb mellan 10-17. Trodde jag skulle behöva jobba själv hela dagen men Sara vår praktikant kom och gjorde mig sällskap så tiden bara flög iväg. Efter jobb stack jag och hämtade mitt paket från nelly som hade anlänt idag. Skorna va fräsiga men svåra att gå i. Det får bli "sittskor" halsbandet var superfint och sen kom ju Vince försenade present med.

När jag väl var hemma kom Ronja, Pia, Robin och lilla Liam till oss. Då blev det grillning av korv utanför balkongen så det va himla mysigt. Sen gick vi en runda till parken och tittade på slutet av bålet. Vid halv nio var vi hemma och då smaskade vi i oss chokladfondue med vit och mörk choklad.

Imorgon är jag ledig och det ska bli så skönt, hoppas på fint väder så man kan sola lite. Hoppas alla har haft/har en fin valborg.

grillning på g



Fina Liam!

Klippte en cool tjej idag.

Återseende

Ikväll kom Buddhas bror Melker och hälsade på honom i hundrastgården. Tyvärr va det ju inget kärt återseende när två hanar höga på testosteron ses. Till slut tog Buddha en sten och sket helt i Melker som stog och skällde och nafsade honom i örat hur länge som helst. Jag tyckte iallafall det va kul att se buddhas bror och hur lika och även olika dom kan vara.


Myshelg!

Igår var det som sagt kalas för Vince, Lollo bjöd som vanligt på massa gott! först va det tacopaj med massa tillbehör, maränswiss till efterrätt sen godis chips och popcorn. Efter allt detta när lite folk gått hem så sätter Lollo fram chokladfondue... smaskens! Vid Elva tackade jag och Buddha för oss och idag vaknade man bakis av mat.

Imorse köpte vi bullar med oss hem till Pappa och käkade frukost med honom då mamma redan var iväg. Sen har vi varit på stadium, intersport och ikea. Lite snygga träningskläder måste jag ju ha nu när jag ska bli flitig med träningen.

Nu ska vi bara mysa hela kvällen!


 

KRAM!


Yoga

Igår provade jag på yoga för första gången och jag tror faktiskt det passar mig. Dock var det jag och 10st 60+are. Men de va kul ändå. Nu sitter jag här och ska gå och ta på mig, ska på kalas till Vince som har fyllt 6år. Helt sjukt vad tiden går! Kommer ihåg när Lollo ringe mig och sa att hon skulle ha barn, jag gick själv på gågatan i Malmö efter skolan och började nästan gråta när hon sa det. Det är alltid lika mysigt att komma hem till Lollo Johan och barnen.


Blond brun koppar röd...

Det är svårt med färger ibland, har varit blond största delen av livet men nu känner jag inte igen mig själv...


Tröst...

godis och tröstshopping, restskatt på över 11000kr .... Kul. Beställde iförsej sakerna igår men det behövde jag. Idag har det varit skitväder, hoppas det blir bättre till helgen när man är ledig. Pusskram


Mot jobb!

Nu ska jag ut på promenad med buddha sen blir det jobb till sju, tjadå!


Uppdatering

Helgen som varit blev hur bra som helst. Fredagen spenderades hemma hos föräldrarna med mys och annanspaj, GOTT! Sen var det ju jobb på lördagen för både mig och Philip. På kvällen skulle ju min bror firas och det gjorde han. Vi hade ringt dit några kompisar som han inte visste skulle komma så det blev himla bra. Efter vi hade ätit på a9 så stack vi hem till oss och fortsatte att dricka, snacka och bara umgås. Vid tre stack folket hem.




Söndagen var verkligen MYS fullt ut. Vi lämnade knappt lägenheten och det var himla skönt. Man behöver sånna dagar ibland.

Måndag igår och jag var ledig, jag bestämde mig endå att gå upp tidigt för att gå till oasen för att köpa en gymkort. Så klockan nio begav jag mig till Ronja sen gick vi upp och körde i lite mer än en timme på gymmet. Efter det gick vi upp till Ronja och åt en god frukost. Sen vid två gick jag till salongen, jag och caroline hade bestämt oss för att ha egen hårvård och jag är nu BLOND! Känns jättekonstigt. Fick hämtat mitt pass igår med och det blev helt okej denna gången.

 

Idag börjar jag inte från klockan två så jag och Buddha gick upp vid halv nio och gick ut och gick en timme ungefär. köpte bullar påvägen hem.

 

Buddha imorse <3


Min LILLA storebror <3

Fyller idag 30år, herregud vad gammalt! Grattis (fast att jag vet att du inte läser min blogg)



Idag blev en lång dag på salongen, var hemma vid åtta. Men det går bra när man vet att det är älskade fredag imorgon. Ska dock jobba lördagen också men ändå! Imorgon kommer vi bara att ta det lungt, sen ska Pierre firas på lördag och det ska bli trevligt.

Invigde min nya skjorta idag, skön att jobba i!

 

Satt och kollade på h&ms hemsida på kommande kollektionen "fashion against aids" mycket roliga kläder. En del som denna dam hade kunnat tänka sig. Priserna är lagom också.


FARMEN PHILLE???

Jepp, på tisdag ska Philip på intervju till farmen.. say what??? Hade varit så jäkla kul om han kommit med.

Idag har varit en helt vanlig onsdag, jobb till endast halv fem så det var skönt. I måndags började jag ljusa upp mitt hår för kommande frisyr... Vi får se vad som händer i London, men lite förändring är jag sugen på. Mer information kommer när jag känner för det. Kommer iallafall bli blond inom närmsta tiden.


 

Sprang inom Hm igår också efter jobb, ibland är det farligt att jobba i stan iallafall för plånboken... Hittade en snygg silvrig skjorta för 99kr, så idag sprang jag in och köpte en till i blommigt. Perfekta att jobba i.

 

Nu blir det snart en långrunda med Bubba sen bara massa mys! KRAM


COLORS


Cleaning out my closet.

Det är den enda jag har gjort denna dag, städat min garderob. En hel sopsäck gjorde jag mig av med. Åker ju till London om 25 dagar så nu finns där lite plats till nytt. Det ska bli så himla kul att åka till London och få visa Philip vilken underbar stad det är.

VILL HA DESSA!!!

 

Det va denna lilla Rockabilly klänningen Hollie fick av mig igår.


85 års skillnad!

Yes, idag började jag dagen med att göra vid Ronjas gammelmormor på salongen, 86år är Herta och hur pigg som helst. Efter Hertas förvandling bar det av till Malmö för 1års kalas för vår lilla minisessa Hollie. Där bjöds det på helt för många goda kakor. Efter kalaset avslutades dagen hemma hos våra kära vänner Felicia och Thelan för grillat, annanaspaj och mycket snack. Nu är klockan snart tolv och jag checkar nu ut! Godnatt.


Follow the trend!

Yes, idag följde jag en ny trend när det gäller väskor. En "påsväska" hittade jag som det stod Bella på. Vit med oranga detaljer.

Min dag började med en härlig ansiktsbehandling på demi hudvård i trelleborg. Efter ansiktsbehandlingen gick jag och köpte två ostbullar till mig själv på de bästa bageriet på östergatan! Sen blev det frukost och promenad med Buddha innan jobb. Halvdag idag så det va himla skönt. Vid fem stack jag hem och då ställde sig Philip och lagade gooood pasta med ädelost och fläskfilé till det, mumma! Nu ska vi mysa hela kvällen.

Idag fyller vår lilla Hollie ett år, så imorgon blir det kalas och jag har köpt den perfkta presenten. Visar bild imorgon.



TREVLIG WEEKEND


CONSCIOUS COLLECTION

Den kollektionen släpptes på hm idag och såklart va där en del fina kläder. Så jag var ju tvungen att springa in på Hm efter jobb, en klänning fick jag med mig hem från den kollektionen. Superfin! Sen hittade jag en cool halsduk i härliga färger och igår sprang jag inom Veromoda och hitta en simpel men fräsch t-shirt. Så lite nytt i garderoben.

Imorgon ska jag på ansiktsbehandling, ska bli så skönt! Sen är det redan helg igen, ännu skönare.



Låten går varm på hesekillegatan We Are Young - feat Janelle Monáe


Busy day

Nu har jag landat i min mysiga säng. Den stunden på kvällen när man får lägga sig ner och slappna av i hela kroppen är den bästa stunden på hela dagen. Onsdag började som vanligt med jobb, sen hem och käka. Klockan sju va det föreningsmöte i lägenheten, när de va slut gick vi hem till Ronja för Philip skulle hjälpa dom med deras bredband. Så vid halv elva va vi hemma så nu bloggar jag från min iPad. Puss & godnatt!


Top model final!

Jag hejar på Clara!


Hundkurs i pissväder!

Jepp, idag startade min och Buddhas hundkurs i lydnad. Vädert var det sämsa möjliga, regn och kallt. Buddha kände ju inte alls för att gå så allt gick i slowmotion... Men vi tog oss igenom det med kalla tår och händer. När vi kom hem åt vi varm soppa. Sen har jag bara tagit det lungt idag, jag stog för middagen och det blev faktikst helt okej för att vara första gången jag gjorde de. Honugsmarinerad lax med jordärtskockpuré, sen kokte jag sparris och gjorde inlagd rödlök också. Nu har jag precis bakat kladdkakemuffins med mintchoklad till efterrätt. Nu blir det mys med mina killar resten av kvällen.


Mina två skitungar igår hemma hos mamma. Jag satt upp Alice hår med hennes färgpennor.

Igår bjöd mamma på god fläskfilé, chokladtårta till efterrätt och en FET godisskål. Ja man har ju inte varit nyttig denna helgen precis. Men vad vore livet utan godsaker...? Sen åkte jag med Lollo & Johan hem för tv mys till BB och såklart dukar Lollo fram FLER godsaker. Vår släkt tackar inte nej om det bjuds på gott.

MIN FAMILJ & SLÄKT ÄR BÄST <3

KramPuss


Buddha <3 Kerstin



Idag har vi haft Elin, Kim & Kerstin på besök. Det bjöds på riktig påskfrukost och sen vad som blev över av morotskakan igår till efterrätt som smakade mums! Vid två åkte dom hem och Buddha är helt slut. Sen ska jag hem till mamma igen och äta middag då Philip jobbar. Idag kommer även min fina kusin, Johan och mina favoritungar Vince & Alice dit.

Igår hade vi en mysig påskafton, åt så mycket mat att man vill sp... Så idag bjuds det på något helt annat.




Ciao



HAPPY EASTER!



Idag är det påsk, en ganska onödig högtid tycker jag. Man är ju dock ledig några dagar som är så skönt! Igår åkte jag in till Madde i malmö, vi hade först dejt på Vapiano. Vi delade efterrätt och allt. Sen hem till Madde för tvåmansförfest och det blev en hur lyckad kväll som helst. Vi avrundade kvällen med lite dans på Kb sen hämtade min fina sambo mig vid två.


Nu sitter jag här och ska snart börja baka en morotskaka till ikväll då jag ska hem till familjen i Tommarp för påskmat. Buddha har precis öppnat sitt påskägg. Det blev uppskattat...



Puss&Kram

LEDIGHET!

Så skööönt! Vaknade såklart ändå halv åtta.. Låg dock kvar i sängen en stund vid halv tio gick jag och buddha en runda. Sen har jag gått och plockat här hemma. Nu sitter jag och väntar på min lilla kusin som ska hämta mig för en tur till Hönan agda och en liten runda i stan.

Ikväll bär det in till malmö till min fina vän madde. Vi ska dejtkväll som vi har då och då. Hoppas alla får en fin låångfredag.


Tulpaner som jag fått av Lollo <3


Lyxa till det på en tisdag!

Det måste man ibland, man upplever ju bara just denna tisdagen en gång. Så efter jobb gick jag och Caroline till a9 och åt ryggbiff. GOTT! Annars är det mycket att göra på jobb denna veckan så det blir nog inte allt för mycket skrivande här tyvärr, meeen sen är man ledig i fyra hela dagar. Underbart. Nu ska jag ge mig ut på promenad med Buddha.


Whatup?

Fylleslaget på hesekillegatan.

Klockan sex igår kom Pierre, Lollo och Johan till oss. Vi började med en lugn och god middag bestående av kyckling med mango chutney och pressad potatis till, MUMS! Johan hade redan från början bestämt att han skulle ut så där började det drickas direkt till maten medan Pierre och Philip tog det lite lungt meeen... det varade inte länge. Sen satt alla tre ingång och på ett nafs hade dom tömt all sprit vi hade hemma. Kvällen var jätte rolig, vi lyssnade på musik och dansade, mest danskungen Vince som kom lite senare. Så det blev mest Eric Saade som spelades. Vid tolv körde Lollo och barnen hem och lite senare slängde jag ut dom tre fyllesnutorna och då blev det sängen för min del.


Nu sitter jag här och slänger i mig lite youghurt och ska snart iväg på Philips match. Sen blir det en lugn söndag för oss på hesekillegatan!


Jag igår i min nya tröja från Hm.

instagram

@isabellamoller

RSS 2.0