Walking on sunshine

Idag skiner solen äntligen! Jag och buddha tog en långpromenad på min lunch och bara gick och njöt. Underbart!


Förgyller dagen!

Buddha gör livet så mycket lättare, att en hund kan vara så betydelsefull för en är svårt att förstå om man aldrig upplevt den kärleken själv. Det bästa jag gjort i mitt liv är att skaffa honom!


Serie tips!

Vi har nyligen fastnat för två engelska serier som är riktigt bra. Sherlock heter den ena och Luther den andra. Kan verkligen rekommenderas båda två.


Red, copper and gold!

Idag har jag gjort vid min lilla mamma på salongen. Vi klippte av en bra bit på längden och så klippte vi även upp det mycket så hennes fall kom fram. Snygga färger blev det med, både guld, koppar och rött!


Love love love fringes

Det kan vara så jäkla snyggt med lugg! Så tråkigt att man har en fet virvel i luggen så man inte kan ha någon lugg alls. Ska fixa min lilla mammas hår imorgon så här kommer lite olika klippningar med lugg som jag gillar och tar inspiration ifrån!


All by my self

Idag har jag fredagsmys med mig själv, himla skönt! Efter jobb gick jag till Ica och fixade en lite tapastallrik till bara mig. Buddha är såklart hemma men han fick ett ben som fredagsgodis så han har tuggat på det hela kvällen. Nu är gladiatorerna på tv sen blir det promenad med bubbs och efter det blir det nog sängen faktiskt, imorgon väntar jobb!


Coolaste ettåringen

i stan. Idag klippte jag lilla Liam för första gången, han skötte sig exemplariskt.


Ha ha ha

I Nordkorea har kvinnor 18 frisyrer att välja på och män har bara 10, haha. Långt hår anses också farligt då det dränerar hjärnan på energi... Ja vad ska man säga. Jag kan ju bara skratta!! Läs artikeln på Aftonbladet.


She walks like a leopard

Jobb idag 11.00-18.30 sen cyklade jag i racerfart till oasen för att delta i Ronjas crossfitpass! Träningen idag kändes himla bra, kommer nog ha en väldig träningsvärk imorgon bara men det är bra. Imorgon är det vår allas älskade fredag!


TRUE

...


SHINE ON

 
Me today.

To die for

Gillar verkligen hennes hår, speciellt frisyren, klassisk och feminin. Färgen är väl inte så rolig men det klär henne.
 
 
 

Inspiration för våra män

Lite snygga kläder plockat från h&ms hemsida. Billigt och snyggt!
 
 
 

FILMDAX!

Nu är det dags för film, the impossible visas. Philip är säker på att han kommer storböla till filmen så han vet inte om han vågar se den... Filmen handlar om en familj som var med om tsunami vågen i Thailand. Den ska bli spännande att se.


Ink master USA

Klockan är nu snart 19.00 och det är dags för ett nytt avsnitt av ink master USA. Snart är det dags för mig och philip att tatuera oss, lite mer än en månad. Är nervös!


Sunday brunch

Igår var vi som sagt på kalas hos Alice. Dom bjöd på god mat, tårta och såklart massa godis! Alice fick massa fina presenter och sakerna jag köpt på zara passade utmärkt. Mamma hade fixat massa rosa smink till henne så hon agerade makeup artist hela kvällen och Philip fick agera kund, han blev sådär snygg.... Men vad gör han inte för Alice skull. Vid tolv åkte vi hem och då var prinsessan fortfarande uppe, jag tror hon sov väldigt gott hela natten.
 
 
 
Idag söndag var det dags för Philip att få sin allahjärtansdag present av mig. Ovetande vad det skulle bli gick vi upp klockan tio för att ta en promenad med Buddha för att sedan köra mot destenationen klockan elva. Jag hade bokat bord för en söndags brunch på ystad saltsjöbad för oss och våra vänner. Så gott det var! Där va massa smariga saker att äta. Kräftor, räkor, pannkakor, egg benetict och chokladfontän var bara lite utav det vi åt. Kan verkligen rekomendera en söndag där.
 
Friends   v
 
 
Nu kommer snart Philip hem från sin match och resten av kvällen spenderas i soffan med bra film, godis orkar vi nog inte. Hoppas alla har haft en bra helg!

Femårs party!

Allas våra prinsessa Alice fyllde fem år i torsdags så snart ska vi köra iväg för att fira henne! Har träffat Madde över en fika idag också i Malmö, alltid lika mycket att prata om har vi och jag är tacksam över att ha henne som vän!


Thank you my love

Jag fick min fjällräven kånken, färg ox red. Sen fick jag även en biljett till komikern Al Pitcher, som vi ska se i Maj!


Thai friday

Idag unnade jag mig en thaimassage på ett ställe som låg på nygatan kan verkligen rekommendera det! Thaimassage är den bästa massagen. Inte nog med det så blev det thaimat till middag med. Denise, Marcus och Hollie har gjort oss sällskap. Nu sitter Hollie och myser med Philip och på spåret är på tvn. Härliga fredag!


Likey likey!

Plågar mig själv... Still shoppingförbud...


Love is all around

Todays Isabella


Be my valentine

Har haft en riktig myskväll med min fina sambo idag! Ätit god mat, god efterrätt fått en fin present (visar imorgon) bättre än blommor, för sånna tar jag bara dö på ändå. Nu säger vi godnatt!


Only two months MOM

Tills vi åker till London, och det blir första gången mamma ska få besöka staden vi ska bo i. Ska bli awesome att få visa hur underbart det är. Hoppas vi hinner med så mycket som möjligt då vi först och främst ska hitta en lägenhet att bosätta oss i!!


Tummen upp

För denna onsdagen. Jag vaknade och var pigg, tittar ut och så vackert det är när där ligger frost över alla träd och buskar. Solen har även kikat fram lite. Fina onsdag!


Trogen vän

I alla väder. Tur att jag fått sällskap av bubbs, han har legat hos mig nästan hela dagen och har säkert tyckt denna dagen har varit skittråkig! Nu börjar jag känna mig bättre, skönt! Maria och Mindy - best friends på tvn nu.


Perfection

Dör lite så snygg denna klockan är!!!


Everyday outfit

En snygg outfit med kläder och accessoarer från h&m. Gillar den prickiga tröjan starkt!


P I S S dag...

Igårkväll vid elva började jag känna mig lite illamående, men tänkte inte mer på det utan och gick och la mig. Lyckades sova en timme sen kom allt upp som jag ätit under dagen. Så mellan 00.00-04.00 fick toan sällskap. Sov lite på golvet, man tycker så synd om sig själv! Sen lyckades jag somna i soffan för att inte störa Philip allt för mycket. Vid sextiden gick philip upp och då blev det sängen istället. Magen har hållet på hela dagen och jag har knappt fått i mig något alls. Fick i mig några skedar fil. Jag har inte kräkt nu på dagen iallafall så jag hoppas jag lyckas sova bort det inatt. Det värsta av allt är att philip har varit iväg från 06.00 och kommer inte hem från 23.00 så ingen har tagit hand om mig... Nu ska jag äta lite ben&jerry till middag!


Då var tiden kommen...

Nu ska vi snart åka och skriva papperna på lägenheten, den är SÅLD!!! Nu finns det inget som stoppar oss från att flytta till London. Känns lite skrämmande men på ett härligt sätt.
 

CIAO!
 
 
 

Summer hair... Part two

Kanske blir någon av dessa färger på mitt hår till sommaren.


Obehagligt...

Såg på programmet det okända innan och gud vad läskigt det kan vara och sitta och se de själv men ändå gör man det. Idag har vi varit ute på landet och träffat Liam, Pia och Robin. Det va evigheter sen jag träffade dom så det va kul! Pia hade bakat god kladdkaka med glass och rårörda jordgubbar, mums! Klockan fem började philip jobba så innan dess körde vi inom kebabgrillen för att köpa mat sen har jag och buddha legat och slappat i soffan hela kvällen!


Schlagerqueens

Igår var det lördag och det innebar utgång för mig. Jag jobbade först till klockan tre sen hem, vila och äta! Klockan åtta kom min partner in crime min kusin Lollo. Det blev hon och jag på förfesten... Och det räckte gott och väl! Melodifestivalen, godis, god dricka och lips bestod förfesten av. Vid tolv körde philip oss till hipp och där rockade vi en stund innan philip hämtade oss igen! Vi stannade inte så länge då Lollo hade valt lite fel skor och va inte helt kry men kul hade vi ändå.


The september issue

"Fashion is a religion. This is the bible." denna dokumentär visas just nu på vår tv. Den handlar om vogues chefsredaktör Anna Wintour och hennes team. Jag och Ronja gör varandra sällskap. vars en sida i soffan och vars en gottepåse, perfekt fredagkväll.


Summer hair

Något liknade dessa frisyrer ska jag satsa på i sommar, låta håret växa ut lite. Ganska jämna längder och fylliga toppar. Färgen får vi se hur det blir, vad jag känner om någon månad vet man ju aldrig!


Mors mor och mors far

Idag har jag varit trött tack vare en viss sambo som knappt visste var han bodde kl fyra i natt, djupare behöver vi inte gå.... Som tur är gick dagen snabbt. Efter jobb gick jag hem till mormor och morfar och åt mat. Kotletter i vispgrädde med potatis bjöds det på. Sen tog jag med efterrätt till mig och mormor som vi mumsade på till Antikrundan.


Kvällsläsningen

Har betställt tre nummer av styleby för endast 99kr och då fick man även tre produkter från make up store.


Nytt beroende

Blodapelsin, så gott!!! Annars har det varit en helt vanlig onsdag innehållande jobb och ett crossfitpass. Har varit så trött denna veckan så sängen kallar på mig nu, ska lägga mig och läsa en bra tidning. Bästa slutet på dagen!


Wishlist for valentine

1. En mulberry, står alltid som nummer ett! // 2. Ett par Primeboots, som jag kommer kunna ha föralltid. // 3. En klocka i guldfärg, trivs så bra i min silvriga. // 4. En fjällräven väska, den vinröda gillar jag! (inlägg menat för philip)


Hissen - med Filip och Fredrik

Det är det vi ser just nu, Anna Anka och Lasse Kroner gästar. Vi tröttnar nog aldrig på program med dessa herrar jag och Philip! Hade min nya kjol idag från Gina, himla snygg färg har den tycker jag.


Heart attack

Buddha gav mig en mindre hjärtattack nu ikväll. Jag skulle ut snabbt och hämta vår post i vår brevlåda, då brukar jag inte stänga dörren för buddha brukar stå och vänta på mig. Just i detta ögonblick öppnar grannen dörren... Där inne stog en annan hund som började skälla på buddha så han får ett ryck och springer in hos grannen och jagar hunden som va en papillon. Som tur är fick jag ju tag i han snabbt men man blir ju rädd och skäms ju såklart! Buddha har nu surat hela kvällen efter jag skällt på han, lite konstiga ställningar har han suttit och legat i...


Best friends for ever

Idag har det varit bästismys och top model. Först tränade jag sen jobbade jag till halv sju och när jag slutade var jag så trött i hela kroppen så det va tur att Ronja skämde bort mig med med både gott kvällssnacks och sitt sällskap!


Cool cat

Fan vad cool denna västen är, om någon vill köpa den som en liten present till mig finns den på topshops hemsida, storlek S blir nog bra!


Söndagsnöje

Vid femtiden körde vi ut till tommarp för att bli bjudna på mat, tacos stod på menyn. Perfekt söndagsmat. Till efterrätt blev det marängswiss som toppen på moset! Fisen, Hollie och Marcus var också där. För Hollie var det bara Philip som gällde denna kväll, hon gjorde sig till och flirtade hela tiden.


SHOPPINGFÖRBUD!

Februari 2013 har Isabella Möller gett sig själv shoppingförbud för att spara pengar till London. Dock plågar hon sig själv genom att kolla alla hemsidor med kläder och skor!


Showtime

Kl ett idag var det dags för visning nummer två på vår fina lägenhet. Så förhoppningsvis vet vi nu i veckan om någon är intresserad av att köpa den. Jag älskar verkligen lägenheten och det är med lite sorg i hjärtat vi säljer den men vi måste följa våra drömmar och just nu är inte våra drömmar att bo kvar i Trelleborg. Både jag och Philip räknar ner dagarna och längtar så till dagen kommer då vi äntligen kommer få prova på att bo i London. Man vet aldrig om man inte vågar chansa!


We have already eaten frukost

- Jörgen Marklund Thailand 2010. . . . Då va klockan tolv och vi har precis ätit en god frukost. Frukosten är det bästa målet på hela dagen enligt mig. Idag har vi inga planer alls och det känns faktiskt skönt! Philip vill göra egna burgare till middag så det skulle väl vara de som är den enda planen idag, härliga lördag!


Fredag delux

Vilken härlig fredag det har varit idag! Först jobbade jag till fyra sen snabbt hem och byta om för att sedan köra till Lund. Vi började kvällen med att äta på en restaurang som hette stäket
. Jag åt god lammfile' med potatis/chèvre kroketter, röbeta och en sås med smak av rosmarin. Pappa åt planka, Philip och Jörgen åt fondue. Till efterrätt blev det vitchoklad pannacotta med ett täcke av hallonsås och även en hallonsorbe. Gott! Sen bar det av till arenan för att se Johan glans. Showen började nio och vi skrattade konstant till halv elva. Han är så j*vla rolig! Så nu tackar vi för denna fredagen som har varit i toppklass och ser fram emot en lugn och skön helg. Ps. Pappa blundar på alla bilder jag tog under kvällen.


Fredag med Johan Glans!

Ikväll ska jag, philip, pappa och Jörgen se Johan Glans i Lund. Det ska bli så kul! Först blir det jobb några timmar. Hoppas alla får en bra helg för det ska jag ha!


instagram

@isabellamoller

RSS 2.0