Mina superfynd!

... Älskar att shoppa!


Love love love

Idag har jag och philip haft en riktig mysdag. Bara strosat runt i Malmö, käkat supergod lunch på gränden och även fyndat en massa roliga saker. Efter Malmö blev det en fika på vedvägen hos Philips föräldrar. Vid sju körde jag och Ronja ut till skegrie och blev då bjuden på en fika till hos min kusin. Härliga lediga dag!


P!NK

Mina nya underbara rosa skor invigde jag idag! Klänningen är från monki och skorna från scorett.


Friends forever...

Kvällen igår började hos Thelan och Felicia. Det blev pizza, rose' och mycket skratt. Så glad att jag har så fina vänner. Vi avslutade det hela på horizont med dans, så kul hade vi det!


Golden tan

Jag körde på bronze och guld rakt igenom igår, somrigt och snyggt!


Cool hat

Blogg.se app suger verkligen! Klyddar alltid. Mina senaste dagar har bestått utav innebandy och sol på dalabadet. Riktigt härligt. Igår låg vi och stekte från nio till sju på kvällen, helt underbart! Idag startade jag dagen med en frukost på systrar och bönor, Ronja och Felicia var sällskap. Sen blev det en snabbis i stan som resulterade i ett par nya skor, en jeanskjol och en ring... Jag vet att jag inte ska handla men så blir det när man går med Ronja.... Sen bar det ut till sommarbandyn igen och vi klarade oss från regnet och fick även idag lite sol. Nu laddas det för efterfest på kristall men först hem till Thelan och Felicia. Trevlig kväll!


Summer feelings!

Äntligen känns det som sommar i vårt avlånga land. Imorgon är jag ledig och då ska jag passa på att ta igen alla soltimmar ni andra fått tidigare i veckan. Så fan ta dig solen om du inte visar dig! Jag har nu fått fixat min klocka så att den passar min lilla handled. Den är så underbart fin att man inte vill sluta titta på den! 

New love ones...

Mina födelsedags presenter har äntligen anlänt! Förälskad i det mesta där står Marc by Marc Jacobs på, enkel fräsch design.


Du och jag, du och jag...

Idag har jag umgåtts med min kära sambo hela dagen och det är det bästa som finns. Dagen började med frukostrester från igår. Sen körde vi ut till vedvägen för sol och bad men kom fram till efter en timme att det blåste för mycket så då begav vi oss ut till sommarbandyn på dalabadet, köpte med oss god lunch bestående av nya favoriten falafel och kebabrulle. Sen spelade vi minitennis i två timmar. Vid sextiden va vi hemma igen och sen dess har det varit soffläge. Man behöver sånna dagar ibland!


Älskade hund!


Firad gånger två!

Lördagen igår bjöd vi hem våra vänner på mat och allt vad de innebär. Philip hade lagat Africana och den höll världsklass. Den var så god! Sen stog jag för efterrätten som var vit chokladpanacotta som också blev väldigt god! En himla trevlig kväll hade vi. Tack vänner! Idag söndag bjöd vi hem våra familjer på brunch. Vi hade gjort scones, amerikanska pannkakor, kycklingwraps, scrumble ägg med bacon och korv. Härlig start på söndagen! Så nu har man äntligen blivit lite firad på sin födelsedag. Vid sextiden körde jag, philip, Rasmus, Kevin och min morbror Magnus ut till smyge och tog en glass. Ja buddha var ju självklart också med. Nu sitter jag här och vi ska snart kolla film och ledig är jag imorgon, underbart!


Bride of the day

Hon blev så fin!


Vintage rayban


Fyra nyanser...

Av Bella


Gift of the day

Lovely flowers..


Birthday girl!

23 år idag. Ett år äldre men är man ett år smartare?... Tror inte det. Varför var det så mycket roligare att fylla år innan? Idag vaknade jag själv i sängen, buddha kunde ens inte säga grattis. Ingen frukost på sängen inga presenter bara tråkiga knäckemackor till frukost... Jobb som vanligt! Slutade dock fyra istället för sex så det var ju ett plus. Gick och köpte blommor till mig själv. Hem och göra efterrätt till mina gäster som bestod av mamma Rasmus mormor morfar Denise Marcus och hollie. Det blev nutellamousse med jordgubbar och rabarber med sockerlag över bestående utav vitt vin, vaniljstång, socker, citron och vatten. Moussen han inte stelna men annars var det gott. Fick till slut blommor av både mamma, Caroline och Albin. Nu har jag inte vaser till alla bara... Så dagen slutade ju bra iallafall men det känns ju inte annorlunda från igår precis.. Sängen nu, godnatt!


Baggy jeans

Idag har jag haft en underbar måndag. Gick upp vid nio och tog det så lugnt så lugnt. Promenad med buddha sen lång frukost. Vid tolv började jag städa min garderob och fortsatte sedan med skorna. Klockan halv fem begav jag mig till jobb för en lagom långt pass där, 17-20. Sen träning på oasen med Ronja, Pia och Ronja klasskamrat. En hur härlig måndag som helst!


Saturday me


Bella the babysiter

Lördagen började med fix på salongen. Lollo skulle på bröllop, så det blev en rosettuppsättning på henne. Efter Lollo hade jag en kund till sen vid två kom busungarna till salongen och så skulle jag passa dom till idag då. Vi har ätit på mc donalds handlat godis på Hemmakväll, gjort pannkakor till frukost och massa annat kul. Men nu är man slut... Lämnade tillbaka trollen vid fyra sen tog jag mig en powernap för vid sex skulle jag fixa Ronjas hår på salongen. Guldblond var önskningen, så efter avfärgning,infärgning och klippning det en helt ny Ronja. Nu ska jag sova! Sen är jag nästan ledig imorgon. Godnatt!


Goodnight sweetheart

Nu ligger jag i sängen med ipaden i famnen. Kollar olika uppsättningar till min lilla kusin imorgon som ska på bröllop, vi har våra idéer så vi hoppas att det går att göra. Dagen har varit fullspäckad från 10-18 så tiden sprang iväg. Efter jobb körde jag och mamma ut till fisen i skegrie. Där hemma var även Denise trevliga vän Linda och hennes söta Charlie. Vi har fikat paj, fixat bryn och bara snackat hela kvällen. Vid elva tackade vi för oss. Ska upp tidigt och fixa Lollo. sen ska jag vara barnvakt... Ja hur nu detta ska gå... Hoppas barnen är snälla vid mig. Puss och godnatt!


New haircut

Yes idag klippte Caroline mig, blev perfekt!
 

My heart is yours...

Nytt halsband som jag fått av mamma!

2 klipp till mig!

Igår gjorde jag västa klippet på ett par byxor jag spannat in. 299kr ord.pris nu 75kr, sjukt bra!! Imorgon har jag bokat in tid till mig själv för klippning, ska bli skönt att bli av med lite hår.
 
h&m 75kr
 
My lovely fashion against aid jacka and black dr martens.

Project runway allstar

Är i full gång på tvn här hemma. Kan inte få nog av alla designerna, så kul att se vad dom kan skapa!


New hair ala Felicia

Idag gjorde vi en hel förvandling på min kära vän Felicia. Håret åkte av och en riktigt mörk färg blev det! Så snygg blev hon.


Plötsligt händer det...

Eller rättare sagt ALDRIG!
 
Imorse startade min dag sådär bra, inte nog med att jag vaknar med en jäkla förkylning.. När jag är ute och går med Buddha bajsar en fågel ner hela min arm, jag tittar upp och där sitter den duvf*nen och glor på mig.
Jag vände detta till något bra direkt och tänkte, ja då är det väl min tur att vinna något idag. Jag går och köper trisslotter för en hundra kronor och jag vinner inte ett .... Så det var min dag det!
 
Annars har det varit fullt upp på salongen idag, så när jag kom hem slocknade jag direkt. Nu sitter jag och väntar på Philip som ska handla med sig nyponsoppa med sig hem till mig.
Kram
 
 
Här har vi precis hämtat hem vår Bubba, bästa dagen någonsin!

Underbara helg!

Lördagen startades hemma hos Lollo och Johan klockan tolv, lite snacks och dricka blev det där. Halv två körde vi ut mot fru alstad där turneringen väntade. klockan två började vi spela, tolv olika lag med ca åtta spelare i varje. Mitt lag såg lovande ut. Tre matcher var spelade alla lagen, vi vann alla våra tre och hamnade i semifinal. Spännande var den men till slut vann vi den med och var i FINAL. Finalen blev inte särskilt jämn och mitt lag vann och alla stog och hejade på oss! Så kul var det! En superhärlig dag men nya människor, mycket skratt, god grillad mat och rolig volleyboll.
 
 
Har tagit lite bilder från Lollo som hon tog!
Alla kör "lollo pose"
 
Holliebus och Bella
 
 
Johan får massage innan finalen, han var ju i mitt lag såkart!
 
VINNARNA!!!!
 
Efter volleybollen bar det ut till gislöv, Figge och Dennis skulle firas. Vid tio anlände vi och cyklade hem vid halv två. God efterrätt fick vi där och en del skratt!


Imorse körde vi hem till Philips föräldrar och åt frukost. Vädret var underbart så vi bestämde oss för att stanna för att sola och bada. Buddha sprang runt som en galning och lekte, sen skulle Adam ta av pooltäcket och det missar Buddha och trillar i.... Jag får panik och han sjunker som en sten, jag står och skriker och Philip slänger sig i med alla kläder och kastar upp han. Det blev första doppet i år för både Philip och Buddha. Bra gick det som tur var och hem körde Philip direkt och hämtade Buddhas flytväst. Sen kunde han simma i poolen istället men det var inte så uppskattat tyvärr. Men Vi har solat och badat hela dagen, så härligt! Sen blev det middag där också. Nu har vi precis kommit hem och nu blir det efterrätt för oss här på hesekillegatan!
 
Vår lilla badpojke!

Party party party!

Igår stack jag och Philip till höllviken och kollade på bio, det blev spider-man och den får tummen upp av mig!
 
 
 
Idag är det volleybollturnering som gäller ute i Alstad. Det är första gången för oss att vara med där men kusinerna är med varje år så det ska bli kul. Först ska vi hem till Lollo och sen köra ut där i samlad trupp. Efter turneringen ska vi fira Figge som har fyllt 25 och Dennis som har fyllt 20. En fullspäckad dag/kväll med andra ord.

invigning * 2

Då är även jag av med min crossfit oskuld. Tyckte om det mer än vad jag trodde jag skulle, såklart var det Ronja som höll passet som är den bästa!
 
Sen invigde jag även mina nya dr martens idag. New love....
 
 
Nu väntar sängen och imorgon är det älskade fredag, ledig hela helgen! PUSS godnatt
 
 

Perfect match

PINK lips and nails, GRAY shirt and shoes.
 
 
 
 
Min snygga kund Ida fick en ny stil på sin klippning idag!
 

Today´s look

No mascara and blood-red lips!

New loved ones

Du är äntligen mina...

Härliga lediga soldag!

Äntligen fick också jag vara ledig på en dag med sol. Har bara legat på balkongen hela dagen. Nu står laxen i ugnen, serveras med färsk pasta mums! Efter middagen blir det träning. Sen börjar veckan på riktigt.
 
Buddha har med haft det mysigt i solen idag, mitt fina hjärta!

True friends!

 
Holliebus och Buddha <3

Jag har överlevt!

Äntligen spelas den sista matchen i fotbolls em...
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår jobbade jag till tre sen cyklade jag hem och lagade lyxmiddag till Philip. Så vi åt gott och kollade film hela kvällen.
 
 
Idag, söndag sov vi länge. Sen körde jag och mamma till eurogarden, och dit kommer jag nog aldrig köra igen... Hittade ingenting!!! Efter besöket där körde vi hem till min lilla kusin som fyller 28 år idag. Vi grillade korv och åt massa goda efterrätter. Nu sitter vi här och ska "kolla" fotboll, och jag hejar på..... INGEN!.
 
 
PUSS!


instagram

@isabellamoller

RSS 2.0