GOTT NYTT HÅRÅR

Ett nytt år för nya förändringar med klipp och färg. Vad blir de största trenderna 2013? 2012 har vi fått se mycket ombre och mycket FÄRG, och då menar jag inte brunt och blont utan lila, blått och rosa. Tror det kommer komma ännu mer under 2013. Folk kommer våga mer, våga vara du och våga vara annorlunda!
Här kommer en liten sammanfattning av mitt hårår:
 

Året började med mitt fina kopparfärgade hår axellång läng på det. Efter några månader med det ville jag testa något nytt och då var jag sugen på att färga det brunt. En helt vanlig brun färg. Dock tog det bara några dagar innan jag insåg att, nej jag är inte bara en vanlig brun färg.
Så då blev det en ny färgning, och som alla vet vid det här laget så gillar jag ju starkt stilen på Alexa Chung, och då färgade jag det som henne. En typ av ombre som var en väldigt rolig färgning.
 
 
Efter någon månad med denna färg fick jag bara en idé en kväll: jag ville bli korthårig! och skulle jag bli korthårig ville jag bli blond! Då började processen mot de blonda håret och första stoppet blev en ljusare variant av ombren.
 

 
Efter några omgångar av avfärgning och slingning blev jag blond. Då beställdes det tid på Toni and guy i London för att kapa håret.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Den 15maj åkte håret av och jag ångrar det inte en sekund! Sen blev jag ljusare och sen klipptes det lite till.                        
Nu har mitt hår fått växa vilt i några månader och det kommer nog få växa ett par centimeter till. Har inte färgat det på 3 månader heller och det känns bra. Gillar att ha lite utväxt med de ljusare topparna.
Nu får jag se vad det blir för färg och form 2013, jag har ju mina funderingar!
 
 
 

 

Vinter inspiration

Jag letar inspiration överallt till hår och ibland snubblar man över riktigt snygga frisyrer. Vissa människor är ju bara så förbaskat snygga när dom hittat precis den frisyren eller färgen som passar dom allra bäst!


Julen varar än till påska

Så då var julen över lika snabbt dom den kom. Vi firade jul ute i skegrie hemma hos min kusin Denise, med familjen, släkten och lite andra. En supermysig jul hade vi. Fina julklappar fick jag och fina klappar delade jag ut. Det är nästan det bästa tycker jag och få ge. Sen blev det julklappsspelet och jag fick fem paketer, det va skitbra saker jag vann!
Buddha vaktar all julmat och morfar lirar på sig gitarr.
 
 
 
 
 
Alla mina fina julklappar!


Igår, tisdag började dagen med en jullunch hos mamma och pappa. Denise, Marcus och Hollie närvarade också. Det blev god julmat, godis och kortspel.På kvällen kom Pierre, Wille och Chumpa hem till oss, vi bjöd på tacos sen blev det snabba cash två på tvn. 
Jag igår, mysklädd påväg hem till mamma!
 

Idag har jag och Philip inte rört oss mycket från soffan och så kommer det fortsätta att bli hela kvällen!
Vi har hunnit se färdigt julkalendern - ingen hit! Victoria secret fashion show - WOW vilka tjejer....
Nu blir det någon bra film sen är det jobb måndag-söndag! KRAM

Nu e det jul igen!

Ja nu är klockan över tolv och julen är kommen. Dagen idag började med frukost på bönerna med Ronja, Figge, Tina och Philip. Sen efter det blev det äntligen lite tid över till julbak. Morotskaka med julkryddor, wienernougat och rockyroad blev det. Lite glögg efter baket slank också ner. Nu ligger jag här i sängen efter att ha varit ute i tommarp på ostbricka, massor av ostar, glögg, kakor och godis. Har lite ont i magen efter allt onyttigt men det är ju bara jul en gång om året. På Bingolotto vann vi absolut ingenting detta året heller.... Nu ska vi sova, godnatt alla!


Dan före dan före dan...

Före dopparedan.. Fredag imorgon och snart helg OCH snart julafton, spännande! Imorgon blir det jobb mellan tio till sex med ingen rast. Fullt ös medvetslös! Sen ska jag och Philip köra till emporia för att inhandla dom sista klapparna. Jag börjar bli förkyld på tal om någon helt annat, så idag när jag kom hem från jobb blev jag extra glad när Philip stod och gjorde en egen hedvigsoppa som vaaaar såååå god! Riktig mystorsdag. Hoppas alla får en bra helg. KRAM


Jul jul strålande jul

En riktig mystisdag har vi haft idag med våra allra bästa vänner Ronja och Figge! Klockan sju stog middagen på bordet och mästerkocken Philip hade lagat hemmagjorda köttbullar, potatis och brunsås. Det va så gott! Efter maten drack vi vår nya favorit glögg(tack Elin och Kim som introducerade denna för oss) hjortronglögg. Till de åt vi såklart lussebullar och choklad. Vi har snackat hela kvällen om den kommande framtiden, kläder och såklart vårt största intresse SKOR! Nu ligger jag och Philip trötta i sängen och somnar nog snart. Tack Ronja och Figge för ikväll, ni är superuppskattade på alla sätt och vis. KRAM


Long time no see

Har inte uppdaterat bloggen på snart två veckor, dåligt! Har knappt haft tid känns det som, det har varit fullt ös sen vi kom hem från Berlin förra veckan och så trötta har vi varit. Det här mörkret är inte bra för en.
 
Meeen... Nu tänkte jag gå igenom den förlorade tiden. Berlin börjar vi med, det va en väldigt rolig och annorlunda stad. Vi bodde jättebra, bara vi gick ut från hotellet hade vi massa resturanger och café. Vi gick med runt i Berlin och tittade, shoppade och fikade. På kvällarna åt vi antingen en god middag eller gick vi på någon julmarknad och åt något gott från stånden där, currywurst är ju en ny favorit. Julmarknaderna där va ju helt fantastiska! Mycket rolig shopping med faktiskt, lite annorlunda butiker men även det vanliga europeiska utbudet. Jag fick handlat lite smått och gott, sen även en del julklappar så det känns skönt. 
 
Påväg mot Berlin!

Philip på ett bagelcafé som låg granne med hotellet.
Skor som jag köpte på urban outfitters
Ett annat café som låg nära hotellet.
Ute i SNÖSTORMEN
Ett besök på Ritter SPORT blev det såklart också.
Måndagen och resans sista dag, påväg till PRIMARK. JA det fanns i Berlin.

 
 
Vid ett på natten var vi hemma, dödströtta! Philip skulle upp redan halv sex och jag kunde sova till halv nio. Sen har det varit jobb som vanligt efter Berlin. I torsdags var jag på Lucia i Västra tommarp, alltid lika mysigt.
Mitt gudbarn Josefine var med i luciatåget.
Torsdagens klädsel

I fredags tog vi det bara lungt för att jag skulle jobba på lördagen, sen vid halv fem kom Alice och mötte mig på salongen. Hon sov hos oss, så vi hade riktig tjejmyskväll med massa godis och barbie på tvn!
 
Sen igår söndag tog vi det lungt hela dagen. Philip började jobba klockan fem och då körde jag ut till mamma och pappa, där var även Denise, Marcus och Holliebus. Efter maten så körde jag, Denise och mamma till ikea och gick en runda. Det blev lite smått och gott inhandlat!
 
Måndag idag och både jag och Philip har varit lediga. Morgonen startade med ett ultraljud klockan halv tio. Tack och lov inte mitt eget utan min kusin Denise ultraljud. Det va verkligen en häftig upplevelse att man kunde se de lilla barnet så tydligt. På tal om tydligt, så såg vi ju direkt vad det var för kön med, en liten pojkbebbe. Så kul!
 
Nu sitter jag här och slöar, orkade ens inte träna... så kasst av mig, men vem orkar nu när man bara vill äta lussebullar och dricka glögg varenda kväll... Nu ska jag slänga mig framför soffan och kolla på leilas söta jul. PUSS&KRAM
 
 
 
 

Mot Berlin

Nu håller jag på att packa... Och jag hatar att packa! Har varit och lämnat buddha hos flickvännen och dom satte igång direkt och vandaliserade hos Kim och Elin så han märkte knappt att vi gick. Planet går 07.00 imorgon så det blir upp mitt i natten för att bege sig. Ska bli himla spännande och se vad Berlin har att erbjuda! Här kommer en bild på buddha när vi gick hem från salongen idag och han fick fnatt i snön.


My sweethearts

Buddha mös så på Philips arm igår. Sötaste som finns! Imorgonkväll lämnar vi buddis till flickvännen då vår plan går redan kl 07.00 till Berlin på fredag. Ska bli så skönt att åka bort några dagar och shoppa, äta gott och bara ha julmys!


Final project runway Sweden

Är just nu på tvn. Måndagen började med träning, sen jobb som vanligt. Nu sitter vi och har soffmys, philip kollar upp saker och platser till vår Berlin resa, redan på fredag ska vi iväg. Tiden går bara så sjukt snabbt ibland! Idag har det varit sjukt kallt, kunde ju ens inte sitta ner och cykla imorse för då frös gumpen till is...


Julstämning på hög nivå

Vilken härlig helg! Dock började den inte lika bra som den slutade. Fredagskvällen började med en lite olycka innehållande min nya kjol, min cykel och en bar gump. Går inte in på det djupare... Sedan var det julpynt på kvällen och så fina våra fönster är nu. Vi har dom finaste ljusstakarna. Lördagen började med lite jobb sen vid femtiden åkte jag in till Malmö för att gå och läka julbord med mina arbetskamrater plus praktikanter. Det blev sankt Marcus vinkällare även denna lördagen och lika gott var det denna gången med. Efter middagen gick vi till tgi och drack lite drinkar sen avslutades kvällen på kb och där träffade jag min favorit Madde. Söndagen var lika med soffhäng och Dexter. Kl sex var vi alla vänner bjudna till Thelan och Felicia för julmys och klappleken. Felicia hade bakat massa gott och jag lyckades roffa åt mig tre paketer. Underbart väder också, kan det bli mer perfekt att fira första advent med fin vit snö och underbara vänner. Nej det kan inte bli bättre. Här kommer lite blandade bilder från helgen:


instagram

@isabellamoller

RSS 2.0