Everything can wait until I see you

 
 
Har gjort vid min älskade på salongen idag, och han blev så  fin!
 
 
Min fina vän Madde kom in med en present till mig på jobb idag. Äntligen är den min, pajlettkjolen från GinaTricot.
PUSS

Love my Levi´s vest

 
 
VILL HA DIG!
 

Lovely haircut


Wishlist

Kommer ha så svårt att välja...
 
Ny tattoo till hösten hade inte varit fel..
 
Presentkort går alltid hem...


 
 

Black and white stripes...

 
 
New blouse från vero moda

LEOPARD PRINTS never dies...

Min snygga nya kjol från bikbok som jag igår fyndande för 100kr!
 
Day: virkad väst över med röda Dr martens och svarta klassika ray bans.
Night: svart kavaj, röda läppar och höga träskor.

Midsummer night´s dream

Ja det va ett tag sen jag skrev.. Blogg.se har slutat fungera som app och så sitter man inte vid datorn så mycket. Meen midsommar har hunnit vara och vi var bjudna på 30års fest till Johan, min kusin pojkvän, utan att han visste. Överraskad blev han! Vilken rolig kväll vi hade, med god mat, roliga lekar och mycket dans såklart.
 
Me and bejb på midsommar
 
 
 
 
Holliebus åt upp alla jordgubbarna på tårtan
 
 
Lördagen blev lugn för mig, jag och mamma körde till sibbarps marknad. Gick där en stund sen åkte vi hem och käkade jordgubbar.
 
Idag söndag körde jag Philip Ronja och Figge in till malmö och gick lite på entré. Jag hittade en klocka som jag önskar mig i födelsedags present. Tror det blir en marc by marc jacobs. Handlade en cool kjol på bikbok som jag visar imorgon.
 
 
Efter en runda där körde vi till chill out och käkade sushi, där anslöt sig Thelan och Felicia med. 16 bitar var beställde jag och Philip, SPYfärdig är jag nu. Godaste sushin som finns har dom där. Sen bar det av till höllviken för att kolla bio. Efterlängtade rock of ages såg vi. Helt okej tyckte jag men det går ju inte att jämföra med musikalen som vi såg i new york för den var helt sjukt bra. Men kul att ha sett den.
 

O R A N G E

Todays look
 
 
Lipstick, Make Up Store, color, Dare.
 
 
Wiktor laddade upp en bild på instagram från lördagens partaj!

Jeans on jeans

Me like... Igår hade vi en riktig slödag, hoppades på sol men fick tyvärr ej det! Hatar svenska sommrar ibland... Fisen och hollie kom och roade oss istället för solen och det va ju lika bra det. På kvällen körde jag mamma och fisen till Ikea sen mös vi med fika såklart. Idag har det varit jobb som vanligt! Sen lite handling på citygross och nu är det fotboll på tvn. Har varit sugen på ett par vinröda jeans ett tag, såg ett par snygga på ginas hemsida, undra hur som sitter? Jag som ska spara mina pengar....


Gottigottgott!

Vår efterrätt idag bakad av moi.


Falafel får tummen upp!

Igår åkte jag Ronja och Wiktor in till Madde i Malmö för att senare gå på nöjesguidens sommarfest. Vi förfestade och hade trevligt, vid tolv stack vi till Moriskan där festen hölls och när vi varit där i 30min tyckte vi det var lite utav en besvikelse så... vi stack och köpte falafel och sen hämtade Philip oss. Så idag har jag varit hur pigg som helst, skönt!

 

Idag har vi bara slöat heela dagen, ätit god pannkaksfrukost och kollat film. Mys! Ikväll ska jag hem till Felicia för fortsatt söndagsmys. Är även ledig imorgon, LYX! hoppas på fint väder.






Dagens jobb!

Har jobbat idag, 10-14! Vi hade en brud och gäster till henne som vi gjorde vid. Sen hade jag även andra kunder men det är alltid kul med bröllop på salongen.


Facelook

of yesterday


New in...


Studentskiva next!

Nu sitter jag här och ska bara hitta något att slänga på mig, ska iväg och fira Louise student i hammarlöv. Har jobbar 8-16 idag, fick börja tidigare så jag kunde göra Louise fin inför hennes dag, och fin blev hon!


Girls night + buddha!

Dagen började med en härlig frukost, americans pancakes gjordes både vanliga och med kakao. Till det hade vi jordgubbar, bananer och sirap! Mums. Sen har det varit jobb för mig som vanligt, kl sju stämplade jag ut och då inhandlades det tapas mys till mig och Ronja. Så vi har haft tjejkväll med massa godsaker och såklart sex and the city på tvn för att göra det riktigt tjejigt. Kram och godnatt!


Just like the sun...

Light up the earth, u light up my life!


Sun, I miss you...

En underbar ledig tisdag har jag haft idag. Hade önskat att vädret hade varit bättre så jag hade kunnat bli lite brun men istället för att sola har jag och philip i princip inte gjort någonting och så skönt det har varit. Vi har mest chillat på balkongen, ätit god frukost, lunch och middag. Sen vid sex kom våra kära vänner på besök och då blev det jordgubbar till efterrätt med vaniljkesella och mörk choklad. Nu återstår jobb onsdag-lördag! Kollade runt lite på indiskans hemsida och jag bara älskar den stilen på inredning, nu till sommaren finns där mycket ljusa fina färger på deras saker. Jag föredrar egentligen dom lite mörkare färgerna men jag hittade lite saker som inspirerade mig ändå.


Looooong day!

Nu har jag äntligen landat i min sköna säng! Stannade kvar på salongen idag och fixade både lollos och ronjas hår. Vi fyllde på utväxten på både och plus att Ronja fick lite rosa toppar. 22.15 cyklade jag hem, tog en promenad med buddha och kom in från den lagom till att fotbollen var slut. Både jag och philip är lediga imorgon och det ska bli så skönt att få sova ut! Godnatt


Härliga hundhelg!

Nu har vi precis landat på hesekillegatan igen, det är kul att vara borta men alltid lika skönt att komma hem. Helgen har varit super i kolmården, vädret kunde väl varit bätte men det funkade. Hundarna har lekt sen första sekund som träffade varandra och till sista sekund innan vi skiljdes åt, dom är det finaste frallaparet som finns. Vi alla är helt slut efter att ha delat på ett rum som var ca 10kvm stort, fyra människor och två hundar, knarande sängar och snarkande hundar, men himla kul och skrattat mycket har vi. Det är skönt att ha en vän som Elin som förstår hur mycket kärlek man kan känna till sin Fralla!

Buddha har redan lagt sig och sängen kallar på mig snart med. Imorgon blir det jobba som vanligt. Hoppas alla har haft en bra helg. KRAM







Godnatt från oss!

Jag och Elin har precis kommit till stugan för att lägga oss och sova medans grabbarna stannade kvar på frallefesten, dom hittade massa pensionärgubbar som säkerligen kommer supa dom under bordet. Vi har haft en trevlig kväll med god mat och underhållning, vi tackade för oss vid halv elva och gick då en promenad längs vattnet och här är så fantastiskt vackert i Kolmården. Puss och godnatt från två trötta "mattor" plus världens finaste frallor.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3255256/images/2012/pic_206013252.jpg" class="image">


Update från Kolmården!

Nu ligger vi här i stugan efter en hel dag på utställningen. Igår kom vi fram vid elva på kvällen, ganska trötta var vi! Upp kl nio för att dra oss mot utställningen. Det gick bättre än förväntat idag då buddha blev 4 av 15 unghanar och fick ett ck. Domaren kom även fram efteråt och sa att buddha hade det finaste ansiktet han sett idag och riktiga franska bulldog ögon så det va nästan det bästa på hela dagen. Kl sju blir det grillfest här på campingen, lite grillad mat och cider sitter aldrig fel! Kram från Kolmården


Grattis Sverige!

Dagen startades med träning 30min IW+ 30min crossfit! Härlig start på min lediga dag. Sen stack jag hem och duschade, käka omelett sen bar det av till salongen och egen hårvård. Lite nya slingor och lite toppar blev klippta. Ikväll blir det mat och bio i Malmö istället för Höllviken, nama hade stängt tyvärr.. Vi ska se the dictator, ska bli kul. uppdaterar om det var värd att se sen.


I feel like the color blue...

Nu snurrar det i mitt huvud, har tagit in en hel serie med "crazy colors" vem ska ha vilken färg och hur ska alla färgas... Spännande! Imorgon är jag ledig, tänkte ta ett träningspass på morgonen och sen ska jag till salongen och fixa min kära kollegas hår. Ska även få lite slingor i mitt eget hade jag tänkt. På kvällen blir det biomys med Philip, vi ska äta god sushi på nama också. Puss&kram


Mini me..

Hittade ett gammalt fotoalbum hemma hos mamma för någon dag sen men bara massa bilder på mig som liten. Philip tycker jag liknar jabba the hut på bilden med turkos klänning men jag tycker att jag var ganska söt när jag var liten.


Liam Akilles Gustav Fridh

Var killen i centrum idag. Lilla Liam hade sin namngivelse. Det bjöds på god smörgåstårta och tårtbuffé, mums!


Jag invigde min nya skjorta från H&m idag och trivdes superbra idag den.

 

 

 

Nu är det final i mästarnas mästare och final i Big brother som gäller. Hoppas alla har haft en fin helg. KRAM


Önskning nr 1

Nästa månad fyller man ju år. En snygg klocka hade ju inte varit helt fel att få. Men hade man kunnat välja en av dom tusentals snygga klockorna. Både Marc Jacob och Michael Kors gör sjukt snygga klockor.


Pastel hair, hot or not?

Vissa är ju bara sjukt coola i det, meeen det kräver ju en viss stil och underhållning utav färgen!


instagram

@isabellamoller

RSS 2.0