New lipstick

MAC, Color: cyber. Annars har det varit onsdagsmys i vanlig ordning med bonde på tvn och Denise som sällskap. Alice och vince kom också en snabbis och hälsade på! En härlig onsdag helt enkelt.


Coolaste i stan

Är min coola kompis Felicia!


My Dog

Nu är Buddha anmäld till utställningarna i Göteborg den 3-4 januari! Ska bli så kul att ta en liten vintertripp men våra utställningsbuddies Elin, Kim och Kerstin. Nu ska jag äntligen får ställa min egna franska bulldog på My dog, det va nämligen i Göteborg jag såg min första fralla för över 5 år sen!


No rest

Jobb idag som vanligt, bara klippningar hela dagen så dagen sprang iväg. Efter jobb stack jag direkt till oasen och körde ett crossfit pass med Anette som ledare. Riktigt jobbigt pass men bra gick det! Nu är det soffan resten av kvällen.


Forty five minutes workout

Är allt som behövs. Istället för att sätta sig i soffan en timme och glo, trotsa höstmörkret och gå ut en timme! Idag körde jag ett eget litet träningspass som bestod av, löpning(intervaller, jogga) knäböj, armhävningar/planka, situps och utfallssteg. Som sagt fyrtiofem minuter tog det!


Batman the dark knight rises

Igår lördag började dagen med soffhäng för min del, lite städning också faktiskt. Sen vid tre kom mamma och pappa på pannkaksfika. Kl kvart över sju begav sig gänget till övre för att inta bussen till Malmö. Halv nio hade vi bokat bordet på vinkällare och så hungriga vi var allihopa. Fel strategi att komma dit dödshugrig vill jag lova. Efter en omgång var man ju mätt, men ändå blev det ett par omgångar mat och några omgångar efterrätt. Fick tyvärr ej ner ostbrickan denna gången. Så god mat och bästa sällskapet gjorde kvällen perfekt. Vid lite efter elva åkte vi hem i matkoma allihopa. Idag söndag har det bara regnat hela dagen lång. Jag och Philip hade bestämt oss för att köra in till Malmö och gå till Limhamns kyrkogård och hälsa på farmor och farbror Rickard. Jag köpte en fin julblomma till dom och lade på deras gemensamma grav. Hade önskat att det fick stanna på jorden lite längre så jag hade kunnat få lära känna min farmor bättre och så Rickard hade kunnat få se sina döttrar växa upp. Tyvärr är livet inte så rättvist alltid så man får ta till vara på sina nära. Är så tacksam för min fina familj, min älskade sambo, min släkt, mina underbara vänner och såklart världens bästa Buddha. Ni gör livet så mycket bättre! Nu ikväll har vi ätit massa och då menar jag massa onyttiga saker och sett philips favoritfilm Batman. Nu ska vi lägga oss och se dagens solsidan avsnitt! Sov så gott!


Choklad fondue med Dexter

På tvn. Idag struntade vi i x-factor och har istället sett på Dexter och ätit chokladfondue, vit och Marabouchoklad med massa goda tillbehör att doppa. I helgen är både jag och philip lediga, helt fantastiskt skönt! Det enda vi har inplanerat denna helgen är julbuffe' med alla våra bästa vänner imorgon kl halv nio på Sankt Marcus vinkällare. Annars är helgen planlös och det känns himla skönt.Vi har precis varit ute en lång promenad med buddha i regnet och nu blir det mer Dexter hela kvällen lång.


Zara inspiration

Om 16 dagar åker jag och Philip till Berlin. Ska bli himla mysigt att komma iväg, shoppa, äta gott och bara mysa! Tills dess får jag hitta lite inspiration på nätet och zara levererar alltid. Här kommer ett litet kollage och allt är därifrån!


Lovely lovely

Mer hårinspiration. Gillar bilden upp till höger skarp, både klippningen, färgen och stylingen!


Husmodern Bella

Himla dålig uppdatering denna helg men jag skyller på blogg appen då den suger fett och inte alltid vill funka. Min helg har varit superbra! Fredagskvällen spenderades med Felicia, först en fika på stan sen innebandymatch på södan. Lördagen började med jobb klockan tio till halv fyra, hem och fixa sig för att sedan ta bussen till Malmö och träffa Madde! Vi hämtade pizza från vapiano, delade en flaska rose och sen gick det bara utför då vodkan kom fram, kul hade vi iallafall. Mindre kul på söndagen då jag mådde piss exakt hela dagen. Lyckades ta mig upp för att jag på bio med mina fina vänner kl nio. Breaking dawn part two var såklart på bioduken. Helt okej va den! Idag måndag är jag ledig så jag har varit hemmafru. Dagen började med träning, sen handla till dagens middag som blev pulled pork, gjorde en egen cole slaw med. fantastiskt gott! Sen har jag och buddha varit ute på låna promenader och städa garderoben har jag också hunnit göra. Himla härlig dag!


Cellprov!

Tjugotre = första cellprovet. Lite obehagligt men det gick snabbt och enkelt! Jobb halva dagen idag sen träning • 2. När jag kom hem från träningen hade Philip gjort en god tonfisksallad. Nu är det dax för sängen, torsdag imorgon, crossfit med Ronja och sen är det fredag!


Sleepover

Idag ska jag sova i tommarp hos mamma och pappa. Där är massa byggubbar som ska fixa några rör i vår lägenhet och dom börjar med det klockan sju, då stänger dom också av vattnet så jag packade väskan och stack. Det är skönt att bo själv då man uppskattar att komma hem till föräldrarna och bli lite bortskämt. Man glömmer lätt hur det är om man bor hemma och får det varje dag, man uppskattar det inte på samma sätt då. Så det blir bussen till jobb imorgon. Här kommer två bilder på oss girls + philip från festen, nästan alla tjejer syns förutom Nina tror jag!


simply the best

Min helg har varit super. Lördagen började med att Lollo ringer och frågar om vi kan gå med Alice till simskolan och vem kan säga nej till den primmadonnan. Så klockan elva kom alice och bästa vännerna på pannkaksfrukost. klockan ett var vi på simskolan och kollade på Alice när hon simmade. Sen körde Philip och lämnade Alice och buddha hos mamma och pappa. Jag ställde mig då och bakade kladdkaksmuffins till Lollos party till efterrätt och dom dekorerade vi med grädde och färska jordgubbar. dom blev uppskattade.
 
Fina prinsessan på badhuset.
 
 
Vid halv sju hämtade Denise och Marcus upp oss för att köra hem till födelsedagsgrisen och där startade partyt som varade långt in på natte. God mat, lekar och massa dans blev det. Mitt och Johans lag vann som vanligt. Lollos och Johans vänner är supertrevliga så det blev så lyckat allting!
 
 
Min look för kvällen blev min supersnygga klänning från åhlens och min fina hatt.
 
Lite blandade bilder från kvällen. Jag är så tacksam för att jag har Lollo och Denise som mina kusiner, vi har alltid lika kul!

Söndagen har varit = sängen och dexter. Klockan fem körde vi hem till mamma och åt en god farsdagmiddag! Nu är klockan över elva och vi ligger i sängen och ska sova. Imorgon är det måndag och en ny jobbvecka börjar. Hoppas alla har haft en fin helg. KRAM!


Slut i rutan

Kvart över åtta började dagen med ett fyrtiofem minuters IW pass. Hem - duscha - äta - lämna buddha - jobb. Full rulle på jobb idag, satt ner tio minuter på hela dagen, tur vi har praktikanter som kan underlätta lite för en. Sex slutade jag och då körde jag och Lollo och handlade thai mat och hemmakvällsgodis. Efter middagen åt vi även chokladfondue, gott! Vid elva körde Lollo och barnen hem och då landade vi i sängen. Imorgon kommer våra bästa vänner på frukost sen blir det party på kvällen. Hoppas alla får en fin helg!


Body balance & CX30

Är två pass jag provade på idag och gillade dom båda. Body balance är lite blandning utav yoga och pilates, du tränar styrka, balans och rörlighet. Sen CX30 är ett corepass som stärker mage, rumpa och rygg. Det varar bara i 30minuter så man hinner knappt börja innan det är slut. När jag var hemma från träningen kom mamma och Denise och hälsade på och dom hade varit och handlat massa god frukt och nötter. Vi kollade bonde söker fru och stalkers. Nu ligger jag i sängen och ska sova. Snart är denna veckan också slut! Kram och godnatt.


Cute cuter Buddha

Buddha mös på mitt jobb idag. Man får lov att säga att sin egen hund är sötast i världen!


Lunchshopping

Sprang inom h&m idag på lunchen och köpte en leopard kofta. Leopard funkar i alla läget!


Emporia

invigde jag och Philip idag, jag handlade INGENTING... kan ni förstå det? Jag tyckte det var lite utav en besvikelse men allt är ju inte riktigt färdigt inu och fler butiker ska öppna så det blir säkert bra sen. Philip hittade lite snyggt på h&m, ett par skitsnygga byxor bland annat! Vi åt en god lunch på vapiano sen körde vi till ikea och köpte ljus och lite annat till vintermörkret.
 
Var inne på en ny butik på svågetorp som jag inte vet namnet på. Där hittade vi en chokladfondue som jag velat ha länge så jag köpte inte bara en utan två. En till vit choklad och en till mörk. Den ska invigas på fredag!
 
Jag tog mig faktiskt upp imorse och körde ett pass också. duktiga mig!
 
När Philip provade kläder passade jag på att fota dagens outfit.
 
 
 
Philip på vapiano. Min underbara underbara sambo!

Colorful lifestyle


Alla helgona

Min helg har varit fantastisk. Fredagen startade med att åka till vetrinären med Buddha och kollade så hans öron blivit bättre. Sen åkte jag direkt till jobb och jobbde till halv sex. Klockan sex var det middag hemma hos mamma för att fira Pappa som fyllde år den 3 november, igår alltså. Hon bjöd på god kalopps och paj till efterrätt. Fisen och Hollie var också och gjorde oss sällskap. Jag Hade köpt Johan glans biljett till pappa, så han ska vi gå och se i Februari.
 
Lördagen började med god pannkaksfrukost, nutella, jordgubbar, banan, jordnötssmör och milkshake att dricka. Sen låg jag och Philip i soffan till han skulle börja jobba klockan fyra. Klockan fem skulle jag hem till Lollo på halloween party. Ett party i liten skala men såklart hade vi kul ändå med god fondue till mat, tårta till efterrätt, dans gangnam style och massa godis! Dom trollungarna gör ju livet roligare.
frukosten och middagen
 
Våra fina utklädnader
 
 
 
Efterrätten
 


Idag söndag har jag och Philip också bara slöat och kollat på dexter, lite städning hann vi faktiskt med. När Philip började jobba klockan fem åkte jag hem till andra kusinen Denise. Marcus och Denise hade lagat god höstgryta! Härligt att slippa laga mat både fredag, lördag och söndag. Underbart att ha en sån bra släkt och familj såklart.
 
Imorgon är både jag och Philip lediga hela dagen så vi ska en runda och kolla läget på emporia. Efter det blir det en sväng på ikea. Hade dock tänkt att börja dagen med lite träning så jag får dra mig upp ur sängen på morgonen.
 
Nu sitter jag hör och väntar på att Philip ska komma hem, då blir det väl lite mer dexter tittande tills ögonen inte vill mer. Hoppas alla har haft en fin helg. Kram och Puss.


instagram

@isabellamoller

RSS 2.0