DR MARTENS you've done it again

I'm in LOVE! Mitt senaste inköp.


Trött tröttare Bella

Så trött har denna damen varit idag för att hon fick gå upp tidigare än vanligt för att ta sig upp till kursen. Som tur är piggnade jag till när mina kunder kom som liva upp denna onsdag! Annars så tog vi en mysig fika på wayes innan vi körde tillbaka till trelle, hann även med att springa inom Old Bones där jag ska tatuera mig i mars. Behövde snacka lite om vad jag ska göra, nervöst!


MOROCCANOIL

Idag har vi på salongen varit på en liten stylingkurs med tekniker från moroccanoil. Trevliga människor som höll kursen och lite tips snappade man upp. Moroccanoil börjar bli så stort och finns nu i över 60 länder tror jag hon sa. 200 andra märken som har försökt "kopiera" oljan och efter coca cola är moroccanoil den produkt i världen som flest vill veta formeln på, helt sjukt! Jag älskar iallafall varenda produkt i serien och jag tror aldrig jag kommer tröttna på den doften! Jag kan berätta att det även ska komma både hud och ansiktsprodukter, ska bli spännande och se.


Du och jag, du och jag!

Kvällen blev fullspäckad, klockan sex trillade Lollo, Johan, Vince och Alice in. Dom skulle ha hjälp av Philip med sina galaxytabbar inför deras resa på fredag. Lite efter sju kom Karin och Jörgen förbi och har hjälp till att röja lite här i lägenheten inför visningen på torsdag! Imorgon blir det upp tidigt för att gå på en kurs med Blue. Ska bli spännande och se vad dom har att bjuda på.


Måndag i vanlig ordning

Denise har precis lämnat. En underbar måndag är snart slut. Dagen började med träning i vanlig ordning, sen jobb i vanlig ordning sen mys med Denise med godsaker i vanlig ordning. Det ända ovanliga idag var att vi fått hem våra översnygga dr martens!!! Annars en helt vanlig måndag.


New lipstick

Mac of course, color CHILI. En mer roströd färg, passar bra till vardags. Köpte även en prep+prime som man tar innan läppstiftet. Den är genomskinlig så man kan ha den till vilken färg som helst!


Different shades of blue

Fräsiga färger, eller hur? Tyvärr är dom väldigt svåra att få fram, det går men det ska vara rätt utgångsläge!


Nosering

Yes or no? Coolt tycker jag!


Bästa läget, soffläget!

Då va det snart måndag igen, veckorna går så snabbt! Söndagen startade i soffan, sov inte så bra inatt då en viss sambo ringde klockan 02.30 och sa att han hade missat bussen för att han inte hittade till busshållplatsen, ska tillägga att han inte va full!!! Så jag fick ju hoppa upp ur sängen och hämta han.. Så hela förmiddagen spenderades i soffan, halv fyra körde vi ut till mamma för middag. Pannbiffar med lök och potatis bjöds det på idag. Jag har bjudit bort mig själv hela helgen, himla bra! Efter middagen körde jag och mamma till emporia, jag hittade en sjukt snygg kjol och ett fint läppstift till. Halv åtta var vi hemma och då va det dags för efterrätten som var annanaspaj, Underbar helg! Buddha har också haft myssöndag som ni ser på bilderna.


Saturday in pictures

Min lördag i korta drag, idag bjöd jag hem mig själv till kusin nummer två i skegrie. Det bjöds även där på god fläskfilé innehållande bacon, ost, tomater och gräddsås. Till det serverades potatis, svamp och sallad. Gott! Till efterrätt blev det citronpaj med hallonmaräng, syrligt och gott! Det har varit mycket bus med Hollie och hennes kompis Charlie. Alltid lika mysigt att komma hem till lilla familjen ahlbeck/ersson. Nu ligger jag i soffan och kollar film. Sov så gott!


Different shades of black

Me today, all black except my zebra doc.


Cowgirl

Så nu ligger man här i sängen och fredagen går mot sitt slut! Dagen började med jobb as usual, efter jobb körde jag och buddha ut till Lollo, Johan och trollen. Lollo hade som vanligt lagat en supergod inbakad fläskfilé med pesto och valnötter, till det serverades pressad potatis, svampinjoner(vince uttal) och en god sallad. Inte nog med det så hade ju Lollo såklart gjort en smarig efterrätt också, vitchokladpannacotta med hallon som slank ner ganska lätt. Klockan åtta var det dax för gladiatorerna och då dukades det fram 1,8kg lösgodis(Lollo åt ca 1kg själv) chips och läsk. Har verkligen varit en perfekt fredagskväll och nu lägger jag mig här med en helt full mage! Imorgon väntar jobb. Som ni ser på bilderna så har jag en ny skjorta från Gina som jag fyndade på rean och även ett nytt skärp. Hoppas alla får en bra helg!


The machinist

Ser vi just nu, oh herregud vad Bale ser ut. Mys med blodapelsin, kiwi och hallonvatten. Träningen har gått bra denna veckan, igår körde jag ett crossfitpass som gick bättre än förväntan och idag blev det ett 45min IW. Nu kan man har fredagsmys med gott samvete.


Guldbaggegalan 2013

Alltid lika kul att se vad för kreationer kändisarna har på sig. Här är topp tre av sämst och bäst klädda enligt min mening!


Bra start på dagen!

Har precis ätit en god frukost bestående av nybakade scones och massa gott till i sällskap av våra vänner Ronja och Figge. Snart bär det av till jobb och ikväll blir det träning! Hoppas alla får en fin onsdag.


Shameless

Is back! Ligger i sängen och ska nu se första avsnittet på säsong tre. Kan rekommendera denna serie om ni vill se något lättsamt. Jag gillar den!


Black and white

Todays look: Tröja från bershka(Berlin), byxor bikbok, skor converse, läppstift Mac color cyber, glasögon specsavers.


Ett par in, ett par ut!

Har lagt upp en tradera auktion på mina svarta dr martens. Har nämligen beställt ett par nya svarta och hoppas att dom hittar hem till mig! Auktionen går ut om sex dagar så bara sök på dr martens om ni vill buda, domär väldigt sparsamt använda och snyggt när dom är helt svarta!


Tjejmåndag!

Dagen började med bodysculp, det är svårt att ta sig upp på måndagsmorgonen men det är så skönt när man väl är där och har fått det gjort! Sen var det jobb i vanlig ordning. Efter jobb kom fisen till mig för tjejkväll med topmodel Sverige, frukt, nötter och massa snack! Vi har även beställt lite skor, dock klyddade så jag hoppas den gick igenom!! Dock blev det ingen riktig tjejkväll då lillebror våldgästa, nu har Denise åkt hem, Rasmus sover i soffan och jag ser på project runway! Måndagar kan vara bra ibland.


Kvällens meny

Philip stog för maten och jag för efterrätten såklart!


Orange love

Vilken härlig söndag! Morgonen startade med pannkakor till frukost och en bra dokumentärfilm på tvn som jag verkligen kan rekommendera catfish heter den. Väldigt obehaglig men himla bra! Sen blev det en lång promenad i solen med bubbs, några fina bilder tog vi på honom som jag får lägga in sen. Klockan halv sex kom lilla familjen Ahlbeck/Pålsson på middag, alltid lika trevligt. Mest va det ju såklart Alice som stog för underhållningen eller allt snack iallafall!


Godmorgon söndag

Söndagsmorgon och vi ligger här med varsin iPad i famnen. Philip kollar innebandy klubbar i London och jag försöker hitta något boende till oss. Tydligen så känner en vän till min mamma en som har fastigheter i London som kan hjälpa oss att hitta en lägenhet i precis rätt område! Nu är det bara 83 dagar tills vi åker dit för att hitta en lägenhet!!


Fotbollsfans... Not!

Måste väl börja försöka gilla att titta på fotboll nu när man ska bosätta sig i London som är en stad med massa fotboll överallt och alltid! Klockan halv åtta ringde min klocka idag, då var det dags att ta sig upp och åka och titta på Philip som spelar cup i Skurup. Så jag och buddha sitter här och hänger nu, sådär road var buddha att gå upp så tidigt en lördag!


LONDON baby, here we come!

Ja, min dröm kanske kan bli verklighet, den ska bli verklighet!! Imorgon lägger vi ut vår lägenhet på hemnet för försäljning. Det känns helt sjuk men nu kommer vi satsa allt för att få prova på att få bo i London. Jag, Philip och buddha(såklart) ska ut på det största äventyret hittills i våra liv. Vi kommer säga upp allt i Sverige och flytta till London på obestämd tid, bara vi får sålt lägenheten!!! Guuuud jag kan inte fatta det. I April kommer vi åka dit och leta lägenhet med våra mammor som fick varsin flygbiljetter i julklapp. Sen i slutet av maj drar vi förhoppningsvis.. Och nej vi har inga jobb inu och nej vi vet inte var vi ska bo men allt löser sig, det gör det alltid! Om man inte trivs har man alltid ett hem att komma hem till men jag måste följa MINA drömmar och tänka på MIG!!! Det ska bli så jäkla underbart!!!!


From russia with love

Philip säger att jag liknar en rysk kvinna med min pälsmössa som jag fått av mormor men när började han kunna nått om stil? Jag gillar den!


You work at a smile

Idag hade jag sovmorgon men såklart kunde jag inte sova längre än vanligt. Har kännt mig lite deppig idag utan någon anledning, vet inte alls vad som är fel och jag brukar aldrig må så. Jag hoppas det är över till imorgon för då är det ju älskade fredag! Jag gjorde iallafall en god frukost imorse att starta dagen med, sen är det tur att man har buddha för han gör alltid en på bättre humör min lilla fis!


Drömmarnas land

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova, denna studen är nog den bästa på hela dagen. När man känner att hela kroppen och huvudet bara slappnar av, underbart! Onsdagen ska börja med ett IW pass tänkte jag så vi får ju se hur det går efter mitt lilla uppehåll... Sov så gott!


Snowmonster

Buddha bara älskar snön, han sticker ber exakt hela huvudet i snön när han letar snöbollar. Han va så söt imorse i sin fleeceoverall och sin scarves.


Back on track

Måndagen startade med ... Träning! 9.15 drog jag mig upp ur sängen och körde ett pass bodysculp. Gud vad man märker när man inte tränat på länge, så mycket jobbigare blir det. Men det är skönt att komma igång igen. På onsdag väntar nästa pass! När jag kom hem från träningen åt vi en god frukost sen var det storstädning här inför en liten sak som ska hända på fredag, en hemlis fortfarande... Sen körde vi till tommarp och åt middag, mamma hade gjort en färslimpa med blomkål i, sås, potatis och egna inlagda gurkor, mums! Nu är Philip och tränar så det blir soffhäng för mig och buddis resten av kvällen.


Drömma får man...

Mulberry varför gör du så fina väskor...


Nova Lund

Idag startade dagen med amerikanska pannkakor till frukost, sen bar det av till Nova Lund. Min tröja från top shop gick sönder efter att jag använt den en gång så jag fick reklamera den och tyvärr hade dom ju inga kvar.. Annars var det mest Alice som handlade faktiskt. Jag hitta en cool tröja/linne från jc som var på rea för 199kr så den var de enda som fick följa med mig hem. Sen blev det såklart lite käk på Nova med. Jag och Alice åt på graffiti och Philip åt hamburgare(ovanligt)... Påväg hem var vi alla så trötta, både jag och Alice somnade i bilen. Vi lämnade Alice hemma vid tre sen började Philip jobba klockan fem så nu sitter jag och buddha här och har söndagsmys för oss själv, skönt!


Deep purple

Lördagen började som sagt med jobb, tio till två blev det. Klockan två kom Alice till salongen så klippte jag och stylade hennes hår efter önskemål, klippa topparna och platta håret. Det blev en liten lugg med. Efter jobb fikade vi i stan sen blev det handling på Ica till våra muffins som vi skulle göra. Så när vi kom hem satt muffinsbaket igång. När dem var färdiga körde vi ut till Denise, Marcus och Hollie i skegrie för att bli bjudna på en god höstsoppa. Där var även mamma, pappa och Rasmus. Sen blev det såklart muffins till efterrätt. Alice somnade direkt när vi kom hem och nu ligger hon här bredvid i soffan. Jag har använt mitt lila läppstift från Mac (cyber) idag, till de hade jag bleka ögon utan mascara. Det är så skönt att slippa mascaran. Nu kom Philip också hem så nu håller vi kväll här på hesekillegatan. Hoppas alla har en bra helg!


The hobbit

Fredagen startade med jobb klockan tio till fem. Halv sex träffade jag lillebror för att käka middag på tusen2 sen var det dax för bio klockan sju. The hobbit blev det! Båda var dock sjukt trötta och jag somnade till i början, sen tittar jag åt vänster och då har Rasmus somnat till i slutet av filmen. Märks att vi är syskon, undra vad alla andra på bion tänkte.... Men det varade ju i nästan tre timmar! Imorgon är det jobb mellan tio och två ungefär sen kommer Alice till mig, ska bli mysigt med en ny tjejkväll!


Look of today

Mitt nya hårband från zara åkte på idag och jag gillar det!


Black friday

Så snygg det kan vara med svart hår om man har rätt hudton till det!


Bra start på dagen!

Dagen idag började med en good frukost. Frukosten är det bästa målet på dagen tycker jag och det är viktigt med en stadig start på dagen. Sen var det jobb mellan tio till sex. Efter jobb gick jag hem till min mormor och morfar, vi satt bara och snackade i några timmar. Det är kul att ha så pigga morföräldrar! Nu ligger vi här i sängen och ska snart somna som vanligt när jag skriver mina inlägg, sov gott!


Rutin på livet igen

Efter åtta dagars ledighet var det dags att ställa klockan imorse och bege sig till jobb igen. Lite svårt var det att vakna men ändå skönt att få lite rutin igen i vardagen. Imorgon blir det egen hårvård på salongen så vi får se hur det slutar, skönt att äntligen få lite färg och klipp!


Där sprack det...

Kl två sprack min detox då va jag så hungrig så jag sket i det! Då blev det knäckebröd och ägg. Frukosten bestod dock bara av frukt, en shake bestående av blåbär, svarta vinbär och soyamjölk sen några bitar ananas och apelsin. Idag har vi rensat ut lägenheten på onödiga saker och kläder som inte behövs, tre kartonger har fyllts och då har vi bara bott i lägenheten sen april 2011. Vid halv tre körde vi till salongen och fixade Philips hår, efter det hämtade vi Ronja och Figge för en tripp till maxi sen slutade kvällen faktiskt med tacos. En himla skön söndag!


Detox dag 1

Idag börjar jag och Philip med en detox på tre dagar mest bestående av frukt och grönsaker. Ska bli så
Skönt att rensa kroppen efter all ledighet kring jul, nyår och nu denna veckan som varit för det har blivit en hel del onyttigheter.


Nytt in i garderoben

Från Göteborg. Himla mysig stad med bra shopping! Jag har fyndat som bara den, inte jättemycket med lite smått och gott. På bilden finns inte min underbart mjuka och sköna morgonrock som jag köpte på hemtex. Nu somnar jag snart, godnatt!


Best friends

Då va vi hemma i soffan efter några härliga dagar i göter. Tyvärr var inte domarna på vår sida denna gången så såklart va det lite tråkigt men så är det med utställningar, det är efter tycke och smak och jag kan inte hitta ett enda litet fel på vår Buddha! Meeen för allas våran Kerstin gick det superbra idag så det va kul, hon blev etta i öppenklassen och sopade hem segern lätt. Annars har vi ätit gott, shoppat och skrattat en hel del. Jag är verkligen tacksam över att vi fann Elin och Kim, vi har alltid lika kul tillsammans. Hundarna älskar varandra och så som dom två leker gör buddha inte med någon annan. Dom stog och bet på samma lilla ben på fem cm idag i säkert trettio minuter utan att bråka och det händer aldrig när buddha är med i bilden. När vi kört hem från götet stannade vi och käkade thaimat hemma hos Elin och Kim sen bar det hemåt till trelle och gud vad det är skönt att komma hem ibland.


Framme i Göteborg

Nu ligger vi här på vandrarhemmet och ska snart sova. Vid tolv lämnade vi Trelleborg och anlände vid fyra efter två stopp på vägen. Efter incheckning bar det av till nordstan direkt, jag har redan hunnit handla en ny morgonrock, bh och en ny ögonbrysskugga. Nu på kvällen vid nio åt vi en himla god middag på ett italienskt ställa bara runt hörnet. Imorgon blir det utställning, vid nio ska vi vara framme på platsen och så hoppas vi att det går bra nu när jag äntligen ska få ställa på mydog! Sov så gott, kram!


Nyåret

Här kommer några bilder från vårt nyårsfirande och även kvällens meny. Vi alla åt så mycket att vi nästintill hamnade i matkoma. Jag och Philip stod för efterrätterna, såklart kunde vi inte välja en utan det blev tre olika... Gott va det!


Gott nytt slut

Då va det 2013, känns lite overkligt! Vi är precis hemkomna efter en supertrevlig kväll hos Thelan och Felicia. Vi har ätit gott, spelat spel och bara umgåtts! Nu ligger vi här i sängen och ska sova. Ser så fram emot ett nytt år och nya spännande äventyr, kanske det största äventyr hittills i mitt liv!


instagram

@isabellamoller

RSS 2.0