Utställningsdax!

Då har jag anmält min Buddha till Malmö internationella utställning den 17 mars. Detta blir debut i unghundsklassen så det ska bli spännande. För oss har han ju alltid varit och kommer alltid vara den finaste frallan på alla sätt och vis <3


Mitt älskade London <3

Nu har vi bokat resan till London! När vi kom hem från New york blev jag så sugen på en vårtripp till London, ville visa Philip och mina vänner denna underbara stad. Så nu har vi bokat hotell och flyg. Den 10/5-15/5, hela fem nätter! Det ska bli så himla kul. Jag har varit i London två gånger tidigare, första gången åkte jag och Caroline för att gå på en frisörmässa i London. Vi åkte då med delar av matrix teamet och hade verkligen roliga dagar med mycket springande på oxford street. Andra gången vi åkte blev det hela salongen som följde med alltså Albin och Nathalie också. Denna gång gick vi på Tony and guys stora visning och det va bara wow. En väldigt rolig helg hade vi som aldrig kommer glömmas! Båda mina förra resor dit har varit på hösten men nu ska jag få se våren i London och det ska bli fantastiskt!




En blomma i Afrikas öken

Hemma i lägenheten är det söndagsmys för mig och buddha. Film och hemmakvällsgodis. Såg filmen en blomma i Afrikas öken, faktiskt sevärd och herregud vad vacker skådespelaren som spelar Waris är. Filmen är baserad på boken med samma namn och berättelsen är en verklig historia. Jag rekommenderar att läsa boken framför filmen för den är jättebra!


Dr. martens vs converse

I Dr. martens store i Soho


Är dr. martens kanske vinterns converse? Själv har jag blivit såld på dr. martens och tröttnat lite på conversen. Converse är en fin sko, och funkar till allt, meen... Alla har dom nu! Dr. martens är en riktigt skön känga(när dom är ingångna)med bra sula. Köpte mig två par nya i New york och lever just nu i mina bruna. Båda dessa skor har varit mode sen långt tillbaka och jag tror dom är här för att stanna båda två. Converse på sommaren/våren och Dr. martens hösten/vinter, alltid säkra kort.

VS


Ny hårfärg?

Trots att jag älskar kopparfärger i alla nyanser är jag nu trött på att ha det i mitt eget hår. Man blir sugen på alla olika hårfärger när man står och jobbar med det varje dag. Men nästa gång jag får någon tid över till mitt eget hår lutar det åt en varm lite mellanbrun hårfärg, kommer nog ha lite ljusare toppar. Tycker också det är supersnygg med en varm/guld blond färg men det får bli till sommaren. Förändringar är alltid kul att göra!







Moroccan oil


Om ni inte redan testat denna underbara serie utav moroccanoil så måste du göra det nu! Har nu jobbat och använt denna serie sen april, speciellt oljan, och inte en enda kund har blivit besviken av resultatet. Själv använder jag schampo, balsam, inpackningen och oljan och jag är lite smått beroende. Doften är underbar och håret blir lätthanterligt. Alla produkternas huvudingridiens är arganolja.


Oljan kommer i två olika utförande, en light(för finare hårstrån) och en olja som passar alla.
Oljan är en treatment som tas i efter tvätt i fuktigt hår.
Den hjälper då att konditonera håret, reder alltså ut det som
ett balsam utan att tynga ner. Den skyddar mot yttre miljöpåverkningar
såsom sol, vind mm. Den bygger upp håret och reparerar försvagade hårstrån.
Den håller ihop hårstrået och ger en fin glans. Den gör även föningstiden kortare.



Denna inpackning kan jag inte vara utan!
Inpackningen är en 5 minuters behandling
som återfuktar håret på djupet.
Förbättrar texturen, elasticiteten och gör håret glansigare.


Schampot och balsamet är framförallt framtaget för
hår som är försvagat genom färgning, blekning och värmestyling.
Dem återställer elaticiteten, återfuktar och gör håret mer lätthanterligt.


Det finns även två stylingprodukter. En lockkräm och en stylingkräm, även dessa används flitigt på salongen och vi är supernöjda med hela serien och ser fram emot fler produkter!

Måndagslyx!

Måndag, veckans segaste dag har snart nått sitt slut! Vi firade detta med att baka lite kladdkaksmuffins, dom blev goooooda. Sen startade "halv åtta hos mig" dessutom idag, så denna måndagen slutade bra trots en seg morgon. Igår fick jag handlat min matta, nu ska jag bara hitta någon snyggt soffbord sen är jag nöjd med vårt vardagsrum.



IKEA

Hej! Ska snart åka in till ikea för lite inspiration till vårt vardagsrum, sugen på att få in lite färger. olika toner av orange har ju blivit lite utav en favorit färg hos mig. Vill iallafall handa en matta och har hittat en snygg på just ikea så vi får se om den lever upp till förväntningarna. Sen blir det bara söndagsmys resten av kvällen för oss!

INSPIRATION



Elysee

Lördag idag! Igår hade vi en supermysig kväll hemma hos min kusin Denise. Vi bjöds på taco och annanaspaj(mums) sen utmanades vi av grannarna över på "med andra ord" Denise och jag kom på delad första plats. Perfekt avslut på fredagen. Lördagen började med storstädning av lägenheten, skönt att ha det gjort! Sen blev det en tur till södan för att kolla på palmsaden. Nu sitter jag här och väntar på Pia och Robin som ska hämta oss för käk på Elysee. Hoppas ni har en skön helg.



Idag inviger jag en av mina klänningar från New york,

till de mina underbara Dr martens.


Snart fredag

Idag är det en vecka sen vi reste hem från New york. Resan var perfekt på alla sätt och vis. Jag blev inte förälskad i staden som jag förstått många andra blir men visst va det en helt fantastisk upplevelse. Vi såg rangers spela på madison sqaure garden, vi såg en broadway show "rock of ages" som var så jäkla bra, vi kollade imax bio, mission impossible 4, med sjuk bild, sjukt ljud och himla sköna stolar (och ja, jag somnade). Vi besökte Harlem som jag inte tyckte va så speciellt, åt på red lobster i harlem som va den bästa måltiden på hela resan. Vi besökte china town, och jag vill inte åka till Kina mer! Vi var i brooklyn och gick över brooklyn brigde och de va underbart, den dagen va de 12+ grader. Sen gick vi gick hela broadway upp till soho och de va den bästa shoppinggatan. Shoppingen i New york kan man ju inte klaga på, där fanns allt och lite till. Dessutom va det billigt! Så om ni vill åka på en shoppingresa, spara pengar och åk till NY, ni lär inte bli besvikna.

Brooklyn bride

I Brooklyn

Soho <3




Hej!


Nu tänkte även jag starta en blogg som kommer inehålla lite allt möjligt.
Har dock inte förstått alla finesser på bloggen men det kommer väl efter hand.

Välkommen till min nya blogg!


instagram

@isabellamoller

RSS 2.0