New ray bans!

Jepp idag köpte jag mig ett par nya brillor. Köpte ett par svarta klassiska ray ban wayfarer. Har ett par beige pilot med som jag köpte i new york. Har även ett par coola vintage ray ban som ni ser på bilden. Så nu har man väl så man klarar sig denna sommaren, om det blir någon sommar...


Trogen vän i alla lägen.

En hund.. bara ett djur för vissa men för oss som är uppväxta med just dessa djur så finns det inget bättre. Att skaffa en egen hund är det bästa beslut jag någonsin tagit, jag har aldrig ångrat Buddha och tanken på att inte få han här gör ont. Det är just detta min kusin går igenom med sin underbara Shira nu, hon har fått tagit beslut om att låta Shira somna in då hennes ben inte vill bära henne längre. Man måste ju alltid i dessa situationer tänka på hunden och inte på sig själv. Man vill ju inte att ens bästa vän ska lida. Vi alla kommer sakna vår lilla shishi som har varit med oss i sju år i vått och torrt! Det är inte lätt att förstå dessa känslor om man inte har haft en egen hund, men det är de enda negativa som finns med en hund när man måste ta förväl utav den... Jag önskar jag hade kunnat göra något!

SHIRA <3


Brown eyed girl

Jobbat hela dagen. Hemma vid halv sju då bejb lagat den godaste tonfiskgratängen till middag. Har precis varit och hälsat på mormor och morfar. Nu blir det en dusch sen sängen. Morgondagen börjar med träning 9.15. Härligt!


Sunny day

Såklart skulle det vara fint väder idag när jag jobbar. Men fick iallafall ta en härlig fika i solen med goda vänner. Gjorde vid Pia i håret idag, snyggaste mamman i stan blev hon.


Crazy in pink!

Kan faktiskt vara riktigt coolt med rosa i håret, men... Alla rosa färger är ju inte snygga!


Redo för sommartider

Idag har det varit fixardag! Morgonen startade med en pw med bejb. Sen var det städning och rensning på balkongen som stod på schemat efter det så körde vi in till Ikea och bauhaus och köpte fina möbler, kuddar och lite smått och gott till balkongen. Så nu är där riktigt mysigt ute! Fika hos mamma och fika med Philips föräldrar har vi också hunnit med idag. Nu har vi precis satt oss i soffan och ska bara ta det lugnt och kolla bb.


Sol, shopping & schlager!

Dagen började med en Pw med mig själv efter att ens smarta pojkvän låste dörren efter att jag en minut innan sagt: lås inte dörren för jag tar inte nycklar med mig när jag går ut med buddha!!! Så snopen blev jag när jag och buddha varit ute och där va låst, utan nyckel och utan mobil... Så nära på att böla! Men snabbt kom jag på att kanske min bror är hemma och som tur va var han ju det. Så jag lämnar buddha hos han och beger mig mot Hemmakväll i raska steg för att hämta nyckel och 45min senare var jag inne i lägenheten igen. Efter en morgon med drama körde jag och handlade bullar till mig och pappa. Sen solade jag i två timmar tills himmelen blev täckt av moln och regn. Så då började det klia i mina shoppingfingrar. Det blev en tur till mobila och lite fick jag med mig hem. Kl sex kom Philip hem från jobb och då hade jag lagat mat till oss, god fläskfilé med färsk pasta och ädelostsås. Efter middag körde vi hem till kusin vitamin och Markus i skegrie, där har vi ätit onyttigheter... Tre olika efterrätter och chips på det. Precis i min smak en lördagkväll. Kollade Eurovision såklart, och jajaja äntligen vann Sverige!!!


The world is on my side.

Älskade underbara välkomnande fredag! Jobb idag som vanligt, klippte Philip idag också och han blev riktigt snygg! Efter jobba gick jag philip och buddha till Casablanca och åt middag, härligt att kunna sitta på uteserveringen. Efter maten blev det såklart Hemmakväll. Så nu har vi fredagsmys och kollar äntligen på breaking dawn. Imorgon så hoppas jag verkligen att du visar dig solen så jag också kan få chansen som jobbat 10-18 hela veckan att sola lite!

 


New London shoes...


Tänkte att jag får ju visa lite utav det jag köpte i London. Dessa skorna blev inköpta. Dem röda dr martens var ju bara kärlek vid första ögonkastet!

 

 

Idag jobbade jag i min fina hatt som jag köpte på portobello road market i notting hill. Har jobbat idag som vanligt mellan 10-18, dagen gick väldigt snabbt! Nu är det äntligen fredag imorgon och snart helg och jag ska vara ledig...och nu är det min tur att få sola lite. Hoppas bara att vädret håller i sig! PUSSKRAM


Desperata hemmafruars slut!

Dagen startade som jag skrev igår med träning. Ronja och jag gick på funktionell träning kl 9.15, ett riktigt bra pass på 45 min då man går igenom hela kroppen. Efter träningen cyklade jag hem och åt en god frukost på balkongen sen va det dags för jobb. Efter jobb så körde vi hem till tommarp och åt en god middag och efterrätt hos mamma och pappa. Nu sitter vi här jag och Philip i soffan och kollar på det sista avsnittet av desperate housewifes, hemskt tråkigt.


Frisyr utan åldersgräns!

Det är så skönt att vara frisör när allt är tillåtet i alla åldrar! Jag klippte en dam idag på 67år som är den coolaste 67åringen jag vet. Bara för att man äldre behöver man inte ha en "tant" frisyr. Idag slutade jag lite tidigare och det var så skönt att komma hem och sätta sig på balkongen och läsa en bra bok, då är livets som bäst! Sen lagade jag, jepp bara jag mat till min sambo och det blev faktiskt gott. Vid sju kom Denise till mig, vi har gått en långrunda, fixat hennes bryn och ätit god fruktsallad. Nu kollar vi DH och sen är det dags för sängen. Imorgon hade jag tänkt gå och träna på morgonen faktiskt.


Love forever!

Efter en lång dag på jobb är det underbart att ha en pojkvän som tar hand om. Fixar god mat och såklart glass till efterrätt. Jag hade inte kunnat ha det bättre!


Härlig skitdag!

Kl sju imorse körde jag och buddha iväg för att gå på utställning i Hässleholm. På vägen hämtade vi upp Denise, sen även Elin och Kerstin. Vid halv tio kom jag in i ringen och mötte tre andra hundar. Idag fick vi vårt första very good som innebär att man inte går vidare i tävlingen. På samtliga utställningar innan har buddha fått exellence och oftast ck till det som är väldigt bra. Men någongång skulle det väl komma men besviken blir man. Men det kvittar ju vad hela världen säger så vet jag att jag har världens finaste fralla på ALLA sätt och vis. Vädret har annars idag varit helt underbart och vi njöt när vi satt där vid ringen och gav vår egen bedömning av alla hundarna. Nu har Ronja och Figge kommit och gjort mig sällskap då Philip jobbar. Jag har bjudit på goood annanaspaj! Hoppas alla har haft en fin helg!


Notting Hill

Idag har det först varit jobb för mig. Sen åkte jag, pappa och såklart Buddha till smyge och kollade när Philip spelade fotbollsmatch som dom tyvärr förlorade. Nu sitter jag Ronja och Wiktor och tittar på Notting hill och käkar hemmakvällgodis. Imorgon bär det av till Hässleholm för utställning. Hoppas det går bra!


Nya dr martens <3

Idag har min dag bara varit jobb. Nu sitter jag och buddha i soffan och har fredagsmys sen imorgon blir det jobb igen. Hoppas alla får en fin helg!


London in my <3

Torsdag för en vecka sen åkte vi ju till mitt älskade London. Tidigt på morgonen tog vi bussen in till hyllie för att sedan ta tåg och till sist flyg till Gatwick flygplats. Väl framme på Gatwick blev det sedan expresståg in till LondonCity. Åkte direkt med buss till Paddington och checkade in på hotellet.

Vid halv tre tog vi taxi in till covent garden där min klippning skulle äga rum på Toni&Guy.





Efter klippningen tog vi det lungt och gick runt och tittade i lite affärer runt covent garden.

Fredag, upp tidigt och mot oxfordstreet för shopping! Detta ägnade vi hela dagen åt. På kvällen åkte vi in till covent garden igen och åt en mysig middag, sen avslutade vi den kvällen med glass på hägendaz.



Lördag, dax för portobello road market i notthing hill. Vi åt frukost på ett jättemysigt ställe som serverade jättegod frukost. Sen gick vi runt på marknaden några timmar och gjorde lite fynd och åt gott. På kvällen gick vi på bio och såg american pie-the reunion.



Söndagen började med frukost i Hyde park, vädret denna dagen var underbart. Sen åkte jag Ronja & Felicia bussen till camden market och pojkarna tog en heldag med fotboll och öl. Vi gick och bara mös, tittade runt på marknaden och tog en härlig fika i solen. Sen åkte vi och mötte upp killarna på en pub och fortsatte kvällen med öl och biljard.



Måndagen var det dags för sightseeing, vi tog dom röda dubbeldäckarna och åkte runt och tittade på alla fina byggnader i London. Sista stoppet blev Harrods för att handla hundkakor till Buddha såklart. Sen avslutades den dagen med "Shrek the musical".

 

Tisdagen var det dags för hemfärd. Jag, Philip och Ronja gick upp tidigt för att åka på en sista shoppingtur på primark. kl halv nio öppnade dom och då stog vi där. Efter primark käkade vi frukost och sen började färden hemåt. En helt fantasitk resa hade vi och Philip blev lika förälskad i London som jag är. Nu ska det sparas pengar till vår dröm, att kanske någon gång prova på att bo där. Drömmar kan slå in, man ska bara våga ta steget.


 


Modellerna




snart snart snart!

Bara tisdag och onsdag ska gå sen kommer jag London!

 

PUSS


Ronja helg!

Yes det har det varit! Umgåtts med Ronja fredag lördag och söndag. Igår efter jobb kom ju Ronja med mat från Harmony sen bakade vi ananaspaj och kollade filmen new years eve som inte va något att se. Idag söndag startade dagen med frukost hos familjen Marklund sen vid fem stack jag till salongen och gjorde lite fler slingor i mitt hår, Ronja fick agera assistent. Nu sitter vi här och kollar bb och har precis ätit choklad fondue. Hoppas alla har haft en bra helg. Nu är det bara TRE jobbdagar kvar och sen ska vi älskade London!!!


Vad är en bal på slottet?

Idag har jag gjort en balfrisyr på Louise. Hon blev så himla fin! Vi ville inte göra massa lockar som alla andra har utan vi körde en mer bohemisk stil på det hela. Själv har man ju aldrig gått på någon bal...


Kom hem lite efter fyra och då hade Philip varit och hämtat ut mitt paket från h&m och nu är bomber jackan från fashion against aid äntligen min. så fin!! Philip jobbar till kl 23.00 så snart kommer Ronja med mat till mig sen blir det tjejmys resten av kvällen. Vi ska se new years eve. Sen är det ledig söndag imorgon. SKÖNT!

 


Gammal vänskap rostar aldrig

Fredagen startade 8.15 med ett indoorwalking pass. Dock kom jag ju två minuter innan passet började och alla maskiner var tagna så jag fick nöja mig med en cykel, men det gick bra det med. Sen jobbade jag till fem. Efter jobb körde jag och mamma hem till Ronjas fördrar i skegrie. tog en fika var ute och gick och mycket prat! Jag är så glad att jag har en vän som Ronja. Jag flyttade till tommarp som nioåring och sen dess har jag och Ronja varit bästa vänner, eller egentligen som systrar då ingen av oss har någon "riktig" syster. I alltså 14 år har jag alltid kunnat prata med Ronja om allt. Lita på henne till 100%. Jag vet att hon alltid finns där och jag hoppas hon förstår hur uppskattad hon är!! Hon vill alla väl och ibland glömmer hon helt enkelt bort sig själv. Men det är så det är att vara godhjärtat rakt igenom. Hade önskat att alla skulle få ha en vän som du! Hoppas alla får en bra helg!


Toni&guy here I come!

Yes, nu är tiden bokad. Sjukt nervös redan!!!



Idag skulle jag prova på en annan sorts yoga på oasen, men klart så va ju instruktören sjuk. Så det blev ett bodybalance pass istället. Det va inte kul....Jag tog mig igenom passet och nu sitter jag är och ska snart sova. Tänkte kanske prova på Indoor walking imorgon kl 8.15 men får se om jag orkar. Puss & Godnatt


Använde mina nya tofflor idag, jag älskar dem verkligen!

Middag i solen..

Nu blir det snart kvällspromenad för oss på hesekillegatan. Vädret är fortfarande toppen så jag och min kära sambo satt på balkongen och åt middag. Hoppas alla har haft en fin dag i solen!


Härliga onsdag!

Min dag kunde inte startat bättre! Kl 09.15 gick jag och Felicia på funktionell träning uppe på oasen, tufft var det verkligen. Speciellt för mig som är helt otränad, men.. Kul va det faktiskt! Kommer ha sån träningsvärk imorgon men det är harlet! Nu sitter jag ute på min balkong, har ätit en god frukost och nu ska jag sola två timmar innan det bär av till jobb! Underbart.


Busfrön

Underbara lediga dag! Det är så skönt att bara så mitt i veckan få en dag ledigt. Tisdagen startade med promenad till bageriet för att köpa bullar till frukost, Lollo hämtade upp mig vid halv tio sen körde hon mig och barnen hem till mamma. Så idag har vi passat trollen. Vi har cyklat, varit på lekplatsen, fikat•3 och bara myst! Dom barnen får en på gott humör! Vince fick sin försenade present av oss och den åkte på direkt så uppskattad blev den nog. Annars har jag försökt ligga i solen mesta delen av dagen, fast att det har blåst en hel del gav solen en lite färg i ansiktet. Imorgon ska jag och Felicia gå på ett pass som heter funktionell träning kl 09.15, ska bli spännande. Nu ligger jag och Philip i sängen och kollar Robins till vi somnar! Godnatt


instagram

@isabellamoller

RSS 2.0