Hatt fnatt!

Idag körde jag på min fina hatt från notthing Hill! Monki klänning till det och såklart rosa skor. Nu är både jag och philip lediga hela helgen. Just nu sitter vi och ser en konsert på tvn med kings of leon, underbart med helg.


Lyxfredag!

Lyxig frukost bestående utav macka med brie och salami, flingor med banan och choklad, ett ägg och juice! Sen var det såklart fredagskebaben till lunch sen nu har det varit tapasnight med massa gott. Sen såklart något kilo Hemmakväll godis på det. Sa jag att jag var spyfärdig nu eller... Tack våra bästa vänner för en perfekt fredagskväll.


Colorful

Mina kläder från asos har anlänt och allt var skitbra! Har idag invigt mina fina tights, kul med lite färg.


Coolaste ever!

Ronja köpte dom coolaste byxorna någonsin till mig när dom var i Milano! Jag och buddha kommer vara så snygga på utställningar hädanefter.


Höst inspiration

Idag har man verkligen kännt att hösten är här, vinden är kall och mörkret kommer snabbt. Tycker hösten är en mysig årstid. Roliga kläder, tända ljus och massa med myskvällar med filt på! Kan börja använda alla mina dr martens utan att bli varm, ta fram mina pälsvästar och kappor. Du är välkommen hösten!


Höstmysigt i hemmet.

Denna coola duk hittade jag på Åhléns häromdagen. Riktigt fin med alla färger!


Är det en sån där pittbull?

Nä det är en fransk bulldog... En falsk bulldog? NÄ en FRANSK bulldog! Folk är ju bara så blåsta ibland...


WISEX rockade!

Eller nä.. Det va vi som rockade!


Öltält dag nummer två!

På lördagen blev det sovmorgon och min kära sambo gjorde frukost på sängen. Vid halv två drog vi oss mot stan för philip skulle börja jobba två och jag tänkte gå en snabbis på marknaden men där va så mycket folk så jag orkade inte. Det blev en runda på valen istället dock hittade jag inget kul där heller. Vid halv sju blev jag upphämtad för att köra vidare till Tina och Daniel där festdag nummer två skulle ta start. Där åt vi, en riktigt god kebabtallrik sen hade Tina eller va det Daniel som hade köpt massa goda ostar med tillbehör. Jag drack goda pigellin drinkar och tog det ganska lugn denna kvällen. Vi hade det hur kul som helst och klockan elva kom taxin och körde oss till öltältet. Där inne rockade vi loss till wisex!! När tältet stängde gick philip och jag till kebabtorget och där slutade vår kväll.


Fridays fun!

Jadå fredagskvällen blev ju verkligen festlig! Hemma hos Malin satt vi och käkade gott, snackade och drack FÖR mycket. Vid halv tio hämtade taxin oss och vi var på gång, jag och Lollo yrade runt i tältet. Dansade och hade kul! Jag blev äntligen "känd"... Eller nä, inte precis men jag låtsades. Vid halv ett tackade jag för mig och promenerade hem.


Fridays work!

Helgen har varit fullpackad så därav ingen uppdatering, men nu kommer från hela helgen. Fredagen startades med en joggingtur sen blev det jobb mellan elva och fyra. Sen hämtade Denise mig och buddha lite efter fem och då va det ut till Malin och Thomas för att starta festligheterna! Dagens klädsel ser ni på bilden, nya favorit jeans från tiger med high waist.


Tiger stripes

Invigde mina fräsiga tiger leggings/cykelbyxer idag på jobb. Riktigt sköna att ha och göra med! Till det hade jag svart linne och en avklippt oversize jeansskjorta. Efter jobb blev det direkt fotboll i smyge i vårt blåsiga Trelleborg, då fick det bli ombyte till jeans och min fina kabelstickade abercrombie and fitch tröja. Nu kallar sängen och imorgon är det dags för PALMFESTIVALEN....


Pink lady

Idag färgade jag Erikas hår från blont/lila/brunt till ROSA! Coolt blev det.


Ska jag eller inte?

Buddha vill ju jättegärna ha en egen cykelvagn... Jag tycker också det hade varit skitbra! Synd bara att inte philip håller med oss...


Black summer

Today... Nu märker man att hösten börjar komma, det blir mörk snabbt på kvällen och kylan smyger sig på... Lite mysigt ska det bli med höst, ljus, filtar och höstkläder.


Påväg in!

Har letat efter ett par coola leggings i många färger. Så nu hittade jag ett par på asos som jag gillade, sen klickades det hem lite till!


Breaking news

Börjar även idag kl 22.00. Till det har vi grönsaker och dippa att äta, vi va ju uppe och träna imorse jag och Philip, så vi försöker vara nyttiga nu... Se hur länge detta varar.


Halv åtta hos mig!

Ny säsong börjar nu! Hösten är räddad...


Årets första och sista dopp!

Igår körde mormor, mamma och jag ner till skåre. Vädret var underbart och vattnet klart. Så efter lite solande så blev det faktiskt äntligen ett dopp i havet, och det va ju inte jättekallt. Lagom skönt faktiskt. Så vi hade det himla mysigt med fika, tidningar och massa prat i några timmar där. Sen blev det middag på Casablanca med Philips föräldrar och till slut slängde vi oss i soffan och såg hungergames. Den var faktiskt helt okej bra men boken var ju såklart några gånger bättre. Påväg hem efter middagen gick vi igenom parken och en anka hade fått typ hundra små söta bebisar. Var tvungen att fota med mammaanka blev lite sur så jag vågade inte gå för nära.


Back to the 60's

Maskerad igår, Nathalie skulle firas som snart fyller 25 år! Mitt självklara val av utklädnad var Twiggy.


Safari tour

Idag hade jag mina nya skor, love!


Denim inspiration

Jeans funkar i alla lägen och former. Allt detta är från topshop!


Packets delivered

With new dr martens. Yeaj!


Leopard prints

Yesterday's clothing


Trend rapport!

Dessa army jackorna blir bara mer och mer trendiga. Varje tjej och även kille kommer nog ha någon typ av sån här i sin garderob till hösten. Dessa jag har plockat ut kan du hitta på www.topshop.com och alla ligger runt 60£ tror jag!


Del två

Om dessa skor vet jag verkligen inte vad jag tycker. Dom syns i dem flesta skoaffärer nu, 90-talet is back!


Hallon/banan smoothie

+ mjölk och ägg, gott!


D. Ö. D

Efter Ronjas jäv.. pass i östervångsparken. Pia kämpade på medans jag ville typ hellre dö! Buddha är också helt slut, han var med på hela passet(och stirrade ut mig) Men nu känns det bra, väntar på att min sambo ska komma hem så vi kan göra en god smoothie till kvällsfika!


Sunny day!

Idag har både jag och Philip varit lediga. Imorse körde vi ut till tommarp och la oss i varsin solsäng sen låg vi där i solen till halv fyra. Jag älskar sol! Kl fyra skulle jag på ansiktsbehandling och nu sitter jag här med en fläckfri hud och väntar på dagens mat som består av färsk pasta med fläskfilé och ostsås. Sen blir det en runda till östervångsparken för ett träningspass med Pia och Ronja. Fick en ny bodycreme igår av Philips föräldrar som varit på Kreta. Den doftar fantastiskt.


Ja eller nej?

Kan inte bestämma mig om jag gillar eller verkligen ogillar dessa skorna...


Shameless day

Beroende... Kollat på denna serien hela dagen! Ibland får man ha sånna dagar då man gör ingenting.


Fix på HårStudion!

Dagen idag började med frukost på systrar och bönor. Sen gick jag och philip och fixade våra hår på salongen. Vi färgade både Philips hår och skägg mörkare, riktigt snyggt blev det. På mitt hår la vi en dusty rose toning så nu skimrar mitt hår i ljusrosa, svårt att få på bild men skitcoolt blev det! Nu har jag precis bakat kladdkaksmuffins och idag blir det lördagsmys hemma hos Denise. Hoppas alla har en fin helg!


Riggarevägen!

Igår va det fredagsmys hemma hos Lollo och Johan. Lollo bjöd såklart på goood 3rätters middag, supergott va det! Sen satt vi och snackade, drack gott, åt såklart godis till halv två sen tog vi bussen hem. Perfekt slut på jobbveckan. Tack Lollo och Johan för god mat och sällskap.


WIKTOR HANSSON


Models


Fashion


Copenhagen

Idag har jag tillbringat min eftermiddag i Köpenhamn. Jag åkte tåget in vid tvåtiden och gick runt och strossade för mig själv på ströget. Vid sex mötte jag upp Ronja, Tinka och Anders för då va det dags för modeshow. Wiktor skulle gå och familjen plus mig skulle såklart kolla. Det va en upplevelse att stå och se alla "modefantaster" vissa mer crazy än andra. Kul var det iallafall. Vi blev insläppta och fick sitta på andra raden bakom italienska vouge. Sen startade visningen och Wiktor öppnade showen och var såklart bäst av alla. Alla tjejmodellerna hade likadana skor som jag hade på mig just idag, mina nya från weekday. En väldigt bra dag!


Snyggt!

Igår klippte jag sara, hon ville ha en ny stil på sin frisyr. Såhär snygg blev hon:


Syndat igen...

Ja då har man köpt ett par SKOR till... Sprang förbi scorett på lunchen och ja på den vägen är det. Hur kan man älska att handla skor så mycket?


Shoppingen

Idag har jag fyndat igen... Det blev på Gina tricot denna gången, har inte handlat där på evigheter men idag blev det lite fynd. Svarta shorts high waist 49kr, "tigerleggins" 30 kr, svart virkat linne 49kr, två långa linnen 29kr st, sjal 99kr. Väla centrum får tummen upp av mig! Nu blir det myssöndag med kebab och nötter i soffan. Vi är så trötta här på hesekillegatan!


Femte augusti

Todays


Ven

Vi har haft en underbar dag på ven. Vädret var perfekt och cyklandet gick bra även fast vi hade Buddha med oss. God mat och fika har vi ätit och fina platser har vi sett. Efter hemkomsten körde vi hem till Caroline med lite presenter till henne, det spelades spel och käkades ostbricka. Nu ligger vi i sängen och är så trötta! Imorgon ska jag träffa min fina vän Madde. Kram och godnatt!


Mot ven

Imorgon ska jag, philip och buddha åka till ven och cykla. Ska bli supermysigt!


Slut som artist

Är så trött... Kom hem från jobb vid halv åtta, nu ligger jag och Ronja här i varsin soffa och käkar wasabinötter.


Ray bans and pink shoes

Todays...


Maskerad tips!

Den 18augusti ska vi på maskerad till Nathalie. Det är så svårt att veta vad man ska vara, man vill ju inte se likadan ut som någon annan! Har nog en liten ide om vad det blir för mig faktiskt.


Födelsedagsgrisen

Igår fyllde vår älskade Buddha två år, det är sjukt så snabbt tiden har gått!


instagram

@isabellamoller

RSS 2.0