Helgmys!

Igår fredag kom Bina till mig på salongen. Så det blev en helförvandling, jag fick henne till att gå med och klippa en page.. Och så bra det blev! (visste jag redan att det skulle bli) Sen gjorde vi massa ljusa slingor i hela håret och nyanserade det så hon fick en sval beige färg!
Före

Efter

 

Efter jobb vad det direkt ut till skegrie, där det bjöds på grillad lax efter många om och om igen. Ronja hade bett Felicia att handla en hel lax och de gjorde hon, så lax med huvud, bak och ben kvar skulle vi(ronja felicia och thelan rättare sagt) lösa att tillaga. Gott blev det iallafall till slut.

 

jag var lady in black igår

 

Hoppas ni har en mysig helg. klockan sex kommer Lollo, Johan och Pierre till oss.

Så då ska det bjudas på mat och efterrätt. hoppas det blir gott!


Shoppingkväll!

Vid sju var jag färdig med min fina kusin på salongen och då fick vi ju såklart gå en runda på valen då det va shoppingkväll! Vi två shoppar ju aldrig.... En farlig duo i stan <3. Såklart blev det något litet som följde med hem.

sommaroutfit!

 

 

Hade min fina virkade klänning/väst på mig idag

 

Fredag imorgon redan. Det blir grillning ute i skregrie med kära vänner, mys!

Puss


Rätt vinnare av Sveriges mästerkock!


Sigrid!!!



Skön outfit idag, invigde min nya tröja och körde
sneakers till det.




Frukt i stora lass

Tisdag idag, underbart väder! Jag slutade vid fem idag, stack till ica och handlade massa med god frukt och vaniljkesella. Det får vi mysa på idag till top model. Annars ser min vecka ut som alla andra i princip, inga mirakel kommer väl ske! Men jag njuter vekligen att det går åt ljusare tider.

MUMS!

 

Me today in gold

 

Måste bara tipsa er om en fantastisk produkt som heter RevitaLash

RevitaLash® är en kosmetisk ögonfransnäring med en avancerad formel som innehåller ett patentskyddat recept av beprövade helt ofarliga funktionella kosmetiska ingredienser som bidrar till att både försköna och ge näring åt ögonfransarna.


Den funkar verkligen! Jag använder oftast inte mascara på vardagarna så jag ville prova på att lägga pengar på något som fick dom att växa och detta har jag gjort sen i julas och mina fransar har blivit mycket längre och fylligare.


Vårsol & shopping i malmö city!

Vårt mission idag var att hitta byxor till min lillebror, inte helt lätt men shoppingproffs som jag är så hittade vi såklart både ett par jeans och chinos till slut. Jag kom såklart inte heller hem utan att ha hittat något. Skinnshorts och två tröjor från h&m blev det för mig, allt på rea! Då tjänar man ju på att shoppa... Lunch på vapiano och en fika på wayne´s blev det också. Underbart att få sånt här väder på sin lediga dag!

Kram&Puss


Våfflor, sol och ledig söndag!

Igår började lördagen med jobb mellan 10-15 sen va det direkt hem och städa och göra vid sig.
Kl 19 kom albin och sen efter det trillade dom andra in. Vi åt lite tappas och bara satt och snackade, vid lite efter tolv stack dom andra till kräm och jag gick och la mig, skönt!


Mindre skönt har det varit idag när man vaknar och är bakfull... vid femtiden mådde jag bra igen. Så då åkte vi hem till mamma och fick våfflor, nu sitter vi här och väntar på att se BB. Imorgon är både jag och Philip lediga, det blir en tur till malmö med min lillebror för att hitta lite kläder till honom. Jag har också spanat in ett par byxor på lindex som jag ska prova.



Madde och jag igår <3

Buddha & Buddha

Nu sitter vi här och kollar på the voice Sverige efter att ha avnjutit en god middag som bestod av grillad fläskfilé, till efterrätt blev det annanaspaj. GOTT! Imorgon blir det jobb igen och sen på kvällen blir det party. Puss och kram.


Lovely sunshine

Idag har det ju varit helt fantastiskt väder. Jag tog långlunch och satt ute vid sjöormen och åt bakad potatis, sen blev de årets första mjukglass till efterrätt med. Den hjälpte Buddha mig att äta upp. Var inne på Hm med och handlade klänningen som jag lade undan igår, fin var den!

 

När jag kom hem från jobb lagade jag massa pannkakor till mig själv, så det blev min middag idag. Imorgon är det vår älskade fredag och Philip ska åka på läger i köpenhamn så jag och Buddha får sova själv hela helgen. Imorgon ska vi hem till Felicia och Thelan på fredagsmys sen jobbar jag på lördag. Hoppas alla har haft en underbar dag idag!

 

PUSS


Do you DARE?

Todays look! lipstick, DARE make up store..

Idag har jag fått färgat min utväxt, skönt! Annars har dagen varit som vanligt. Nu ska jag hem till min lilla mormor och ta en fika. La undan en klänning på hm idag med, såg denna virkade spetsklänningen på Alexa Chung och blev sugen på något liknande. I verkligheten är den mer benvit så det blir nog att köpa den imorgon.

klänningen från Hm

Alexa Chung

Min inspiration
Alltid lika snygg i sin "ofixade" frisyr.


Lediga tisdag!

Så skönt det är med en ledig tisdag! Har precis varit ute och gått en lång runda med buddha och nu står mannen och bakar bröd. Efter brödbak blir de fika, vi va ju tvungna att pröva dom nya ballerina och singolla smakerna. Sen fortsätter min lediga dag. Puss!


Sugen på förändring?

Klipp en lugg! Just nu föredrar jag en fyllig tjock lugg, hett! Elin Klings, ja tack!






Annars har det varit en helt okej måndag för min del. Har faktiskt tagit mig friheten att vara ledig imorgon igen. Så imorgon börjar vårt nya liv här på hesekillegatan 35b, vi ska nämligen köpa gymkort på oasen, yes ni läste rätt! Nu är det dags att börja röra på sig.

Måste visa en bild på Buddha i sin nya fleecedress

Finns typ inget sötare i detta universum!

Vill ha ...

Dessa dr martens!


Buddha, EXC och andra bästa unghane med Ck!

Jepp, idag har det varit hund för hela slanten. Klockan halv nio rullade bilen mot malmö, vid halv tio va vi på plats och Buddha ställdes runt tio. Denna gången var det tre stycken i Buddhas klass som är unghund och tre väldigt fina hundar. Buddha snubblade på förstaplatsen, hon stog och valde länge men gav första priset till en danskjäv.... Men Ck fick vi och de är skitbra! Vi gick då vidare till nästa runda och mötte alla hanar som fått Ck men där placerade vi oss tyvärr ej.
Men jag är väldigt nöjd med vår instats idag och Buddha skötte sig bra!


Efter uställningen körde jag och Ronja till mobilia och tog en fika. Nu sitter jag här nyduschad och ska snart köra hem till Mamma och bara mysa.

 

Buddhas kritik:

1 1/2 år, tigrerad, bra storlek, maskulint huvud med välplacerade öron med bra storlek. Mörka något öppna ögon, knappt underbett. Utmärkt hals och rygglinje. Harmoniskt vinklad fram och bak, rör sig bra.


Jag har syndat... igen!

Idag följde dessa skor med mig hem, dom nästan hoppade på mig!
Köpte även ett jättefint virkat linne på veromoda, och detta skedde på min 20min paus.
Ibland är det farligt att jobba mitt i stan.




Jag slutade klockan sju idag så nu sitter jag här mätt och belåten efter att min fina sambo lagat god fläskfilé till mig. Ikväll blir det bara mys, ska upp tidigt imorgon då utställningen börjar kl nio. Det är först valparna som går och de är roliga att se. Håll nu alla tummar och tår för oss imorgon.

Pusskram


RUBY WOO

Är namnet på mitt läppstift idag och kommer från Mac, en supersnygg matt röd färg.




Klippte och färgade Linn idag, hon fick en riktigt het frisyr. Hon kan dock bära upp det mesta!


Imorgon är det äntligen fredag, igen! Det blir en lungt helg och mys står på schemat. Nu ska jag och Buddha ut på promenad. God kväll alla!

Super erbjudande!

Label M 1liter schampo och 1liter balsam för ENDAST 449-,. Så kom till hårstudion snabbt för det säljer som smör i solsken! Det finns tre olika varianter och passar alla hår.


Caroline ville vara med på bilden, dock ej till salu!


Nu har äntligen Moroccanoil schampo och balsam kommit till salongen, schampot kostar 189-, och balsamet 199-,. Galet bra är det. Det har även kommit in en inpackning som är super!!! Om du har slitet eller kemisk behandlat hår är den något för dig, den kostar 359-, och gör underverk. Kom även ett glansspray och ett hårspray. Glanssprayet är riktigt schysst.



Veckorna bara springer iväg alltså. Nu är det snart helg igen. Härlet!

PUSS!




Ledig måndag och vanliga tisdag!

Hej, igår var jag ledig.. de va så skönt! Först gick jag och Philip och handlade bullar sen körde vi hem till min lilla kusin och hennes busfrön. Där spelades wii(jag sög), fikade och mös i det underbara vädret. Sen på kvällen var jag med tantligan på lyktan och åt. det va faktiskt helt okej mat. Min måndag blev en himla skön ledig dag.

Idag har varit en vanlig jobbdag för min del. Var hemma vid sju och då hade Philip lagat god mat. Nu sitter jag här i min ensamhet och har precis tränat lite till utställningen med Buddha, är NERVÖS! Men det går som det går... Som alla andra säger om sina hundar så tycker jag ju såklart att min Buddha är finast på alla sätt och vis vare sig hur det går på utställningen. Detta blir första gången han ställs ut i unghund. Det har ju gått himla bra för oss i juniorklasserna. Så på lördag smäller det, 67 frallor anmälda.


Bilder från Köping i sommras, då Buddha blev bästa juniorhane över 10 andra.
Jag fattade knappt vad som hände. Men kul hade vi hela resan.


Helgens bravader

Lördagen började som sagt med jobb, kl tre slutade jag och då va det hem och vila lite för att sen göra vid sig. Kvart över sju åkte jag bussen in till Madde och inflyttningsfesten bestod av gott tilltugg, "jag har aldrig" och såklart belladans! Sen stack vi till Kb som denna gången faktiskt spelade låtar som jag kunde. Så de va himla kul faktiskt. Mina fötter höll dock på att dö i slutet av kvällen då jag invignde mina höga leopard skor. Runt fyra var jag hemma och somnade gott.

Idag har jag faktiskt mått förvånandsvärt bra så det är skönt. Har bara slöat hela dagen och det kommer det fortsätta att göras hela kvällen med. Ronja och figge kommer snart med mat och då blir det BB och ikväll ska vi se.... BREAKING DAWN!

 

 

På Kb!


HårStudion.

Sitter just nu på jobb och har precis ätit lunch. Har två klippningar till sen är det hem och göra sig redo för utgång! Idag blir det inflyttningsfest hos min kära vän Madde.


102 månader är = 8 1/2 år <3

Har idag jag och  min fina sambo varit tillsammans.
Sjukt vad tiden går snabbt! <3



Idag har vi även varit och hälsat på lilla Liam som idag var 9 dagar gammal. Man kan inte förstå att Pia och Robin har barn, men så kul är det! Han va så lite så liten att man knappt kan fatta det. Det va så kul att äntligen fått se han.

Vi köpte converse skor och Ralph lauren kläder till han i New york som han fick idag. Så jävla gulligt!



Nu blir det middag och mys för oss här på hesekillegatan..

































PUSS!

Fashion baby, fashion.

Sprang in om scorett idag på lunchen, skulle man inte gjort. Ut kommer man med två par nya skor, och det behövde jag? Noo. Men man kan aldrig få för många.
Precis hemkommer från jobb, ska äta nu sen ska jag och Buddha gå och träffa hans fjälla. Kolla halv åtta hos mig och mästerkock. En perfekt onsdag!

Förra veckan trillade en väst och en kavaj in till mig, båda från Gina. Även mina nyinköpa skor syns på bilden.


Todays look

 

 

Sugen på kort hår i vår? då tycker denna frisyren är riktigt het som jag klippte på min kund Karolina idag!

 

 

Ha en mysig onsdagskväll.

 

 


Top model Sverige

Hur fan ser izabella scorupco ut i kvällens program, herregud.


Vill tillbaka till Thailand...

Känner sån längtar efter Thailand. Måste bli duktig och spara pengar nu!!!


My monday look...

 

 

Klippte och färgade Evelina idag och hon va sugen på lite förändring.

Så det blev en sidecut och rött!

 


Bildregn från maskeraden!

Tack Figge och Krona för en skitrolig fest plus alla andra deltagare med förstås!





Söndagsmys varje söndag...

Idag har vi bara tagit det lungt hela dagen efter en himla lyckad kväll igår. Bilder kommer upp imorgon, har fotat en del! Vi har precis avnjutit en god middag och snart blir det efterrätt. kl 21.00 blir det såklart BB!



Här kommer ett litet smakprov av hur vi såg ut.

Pensionärs fest ikväll!

Idag har inte hänt så mycket för min del, en runda på stan och även lite fix av Carolines hår på salongen. Nu ska jag snart bli sminkad till geisha av Nathalie för ikväll är det maskeraddax!


Såhär har jag sett ut idag, till höger ser ni min nya väska!



Buddha har såklart varit med på stan <3

Ska försöka fota så mycket som möjligt kväll!

Älskade fredag!

Fredag är utan tvekan den bästa dagen på veckan och idag har det ju varit underbart väder också. Vilken fredag!
jobb som vanligt mellan 10-17 hann med en runda på scorett på lunchen och råkade få med mig ett par skor hem. Nu stänger dom ju snart så man får ju passa på.


fina....

 

Todays look. Vår kära praktiant Simon sabbar min bild till höger. Fick igår för mig att jag ville ha en skinnväst så då åkte armarna på min skinnjacka, blev skitbra!


Nu sitter bejb och jag här och har tappasmys, har köpt tappas för tio pers typ...Men gott är det!

Puss & Kram


Färg färg färg...

Idag har jag haft mamma och dotter på salongen, i förmiddags färgade jag Felicias hår och på eftermiddagen kom hennes mamma Monica. Dem ger mig alltid fria händer och det är det som är roligast!


Felicia fick en mustig kopparfärg



På Monica använde jag mig utav fyra olika röda kopparröda nyaser och jobbade mig uppåt från mörk till ljust så det blev en känsla av shading på henne.


Idag invigde jag min nya guldtröja från hm.

Imorgon är det den efterlängtade fredagen och det innebär såklart FREDAGSMYS! Först lite jobb då såklart...

instagram

@isabellamoller

RSS 2.0