Mustard yellow

Igår införskaffade jag mig en senapsgul kjol och ett senapsgult linne. Väldigt snygg färg att ha i höst och snyggt att kombinera med dr martens som har den där lilla gula sömmen på det flesta av sina skor.

 
Läste en blogg och såg denna bilden på Linn Herbertsson, gillar hennes hårfärg på bilden men även stylingen på henne, snygg med hatten och nerstoppat hår i tröjan.
 
Var även inne och kikade på topmodel Klaras blogg och såg denna bilden. Sjukt coola färger, speciellt den blå!
 
INSPIRATION INSPIRATION överallt!
 

Zebra zebra

Min zebrarandiga dr martens är nog dom skönaste jag har! Livar upp vilken tråkig outfit som helst. Imorse provade jag på ett nytt pass på oasen som heter bodysculp och det var ett bra pass om du vill köra igenom hela kroppen på 75min. Skönt att träna en måndag morgon. Efter träningen va det jobb till halv sju. När jag kom hem hade Philip lagat god mat till oss, egna köttbullar med egen gräddsås och potatis, mums var det!


Wintersun

Mys mys mys hela dagen. Först soffmys, sen blev det promenad och bus med lilla Hugo. Jag och philip drack varsin chai och åt kaka i vintersolen. Sen blev det mys i tommarp och kvällen avslutades med mer mys i soffan. Perfekt söndag!


Purple rain

Igår gjorde jag vid Felicia på salongen och sjukt cool blev hon. Håret klippte vi kortare och färgen ändrades till rosa/lila! Här har ni bilder på hur snygg hon blev:


Hello Calvin Klein

Idag var det så himla kallt så jag fick ta fram min Calvin Klein jacka från garderoben. Den är så varm och fin! Efter jobb var det direkt hem och dax för tacotime. Lillebror, storebror, kusiner gånger två och Hollie kom och gjorde oss sällskap. Vi har sett x-factor och bara myst. Nu har vi precis varit ute med buddha och ska snart bädda ner oss i sängen, godnatt!


Shake it out

Dagen började som jag skrev igår med en joggingtur i parken, efter det jobb och efter jobb crossfit. Trodde aldrig att det skulle ta slut men jag och Joy kämpade till slutet och klarade det! Nu somnar man gott. Imorgon blir det tacofredag, gott!


Hey I just meet you

Onsdagsmys = bonde, nötter och kusin. Är så glad att jag har mina kusiner. Lollo och Fisen har ju alltid varit som mina storasystrar. Imorgon ska jag starta dagen med att jogga och avsluta kvällen med ett tufft crossfit pass. Sen är det älskade fredag igen, det är sjukt vad tiden går!


Chasing dreams and racing fathered time

Lediga härliga dag!
 
Måndagen började med ett besök hos vetrinären med Buddha, han har sånt problem med öronen så nu fick vi droppar som ska ta bort allt skit! Efter det åkte vi hem igen och jag bakade goda scones. Till dem hade vi ost, massa marmelader och varm choklad, mums. Sen låg vi i soffan några timmar och kollade på Dexter.
 
Klockan halv fem stack jag och körde ett pass IW, då åkte Philip och handlade och lagade god mat till oss. Egen panerad spätta med potatis! Nu har Philip stuckit på sin träning och jag ska kolla Project runway. Imorgon börjar veckan på riktigt för oss.
 
Ingredienser
  • 8 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 50 g smör
  • 2 dl filmjölk
  • 1 st ägg
  • 2 msk honung

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål.

3. Skär smöret i riktigt små bitar och finfördela det i mjölet med hjälp av fingrarna.

4. Gör en grop i mitten och tillsätt ägget, filmjölken och honungen.

5. Arbeta ihop detta till en deg.

6. Smörj en muffinsplåt.

7. Gör åtta bullar av degen.

8. Lägg dem i muffinsplåten och grädda i ca 15 minuter
 
Lätta och himla goda!

Fan fan fan

Vad snygga dr martens.... 275£ dock. Hade kunnat tänka mig båda färgerna. Dessa är nyinkomna modeller på hemsidan http://www.drmartens.com/


Not wasting any time

Min helg!
Fredagen började med jobb mellan tio till två, sen körde jag och Philip in till malmö. Han hade tid klockan tre hos tatueraren. På Oldbones skedde detta, Jens hette killen som tatuerade. Medan Philip blev tatuerad gick jag en runda själv i malmö och kollade läget. En fin tröja från hm och en cool kjol från weekday var det jag hittade som passade mig. Efter tre timmar var tattoon färdig och då körde Philip hem mig till Elin för fredagsmys. Glass, varma hallon och x-factor stod på schemat. Vid tio tog jag bussen hem och hoppade direkt i säng.
 
 
Lördagen började med jobb mellan tio och fyra. Efter cyklade jag hem och slängde mig på soffan en timme. Vid sextiden körde jag in till malmö för min dejt med Madde. Hade inte sett henne på himla länge så det va kul och träffas och bara snackade. Vi åt mat på mando och efterrätt på pronto, myslördag.
Idag söndag har jag och Philip bara slöat hela dagen, skönt! nu har Philip börjar jobba och jag tänkte ta en sväng ut till tommarp. Hoppas alla har haft en mysig helg!
 
En liten skymt av min nya tröja, stickad och härlig.

Welcome friday my love

Jobb-träna-sova så har min dag sett ut. Lite mys och bus med buddha där imellan. Fredagen är så välkommen fast att jag jobbar lördagen är fredagen alltid bäst. Imorgon jobbar jag halva dagen för att philip ska tatuera sig klockan tre och då ska följa med, det va jag som bokade tiden till han som födelsedagspresent. Nu kallar sängen, godnatt!


Bondemys

Idag har min söta kusin varit hos och hållet mig och Buddha sällskap. Vi åt god bakad potatis med svampröra och wasabi nötter till "efterrätt". Annars har min dag varit som alla andra, jobb. Sover dock själv inatt då sambon är i K-stad med kusinerna. Tur jag har min Buddha!


Run to the hills, run for your lives

Idag hade jag sovmorgon. Ställde klockan på nio ch steg upp. Först ut med buddha som i vanlig ordning sen tog jag mig en jogging runda i östervångsparken på 5km. God frukost på det sen ut med Buddha igen innan det bar av till jobb.
 
Idag hade jag en marinblå tröja på mig, till det hade jag mörka jeans och silvriga smycken. Gjorde även en smal eyeliner i blå på övre delen av ögat. Det är en snygg färg till bruna ögon faktiskt.
 
Jobbade till halv sju sen var det dags för Anettes crossfit pass klockan sju. Vad tror ni det passet innehöll?... Såklart fokus på jogging...igen... så det var bara upp till östervångsparken igen och springa, hon blandade det dock med lite andra övingar och passet avslutades med mage i 9 min.
 
Nu är det kväll här hos oss och imorgon ska sambon lämna mig för handboll i kristianstad med kusinerna. Så det blir myskväll för mig och Budd till bonde söker fru. härligt!

Trött tröttare Bella

G u d vad svårt det är att hålla sig vaken. Ville ju så gärna se hela project runway men det ville inte mina ögon så jag lyckades se början och slutet. Idag var det nära på att buddha hamnade på blocket... Han vägrade gå i regnet med sitt regntäcke. Han skulle med mig till jobb och jag fick bokstavligt talat dra han i ca 100meter, han ville verkligen inte. När man då har en tid och passa.... Det är bara så svårt att bli sur på den lilla fisen! Caroline klippte mina toppar idag, skönt att få det gjort. Har inte klippt mig på 3 månader så det var dax. Nu sitter jag och min bejb och kollar Dexter, en ganska sjuk serie som jag försöker komma in i. Sen blir det sängen!


Weekends over

Vilken härlig helg vi har haft. Bara ätit gott och tagit det lungt, nu har vi söndagen framför oss som kommer bestå av samma sak.
 
Igår började dagen med några timmars jobb. Jag gjorde vi Marjos hår som inte var färgat sen i mars så en härlig utväxt med blekta toppar. Önskemålet var copperblonde och det blev det. SÅ SNYGGT!
 
 
Efter jobb var det upp på södan och kolla när Philip spelade innebandy match. Palmstaden vann och Philip gjorde första målet så det var kul. Efter matchen begav vi oss långt ut på landet till Pias föräldrars gård där alla våra vänner var samlade. Äntligen en dag då alla kunde. Vi åt massa gott och jag hade bakat vit kladdkaka till efterrätt. Vid elva körde vi hem och hoppade i säng.
 
 
Philip och jag låg i sängen och drog oss till elva, nu är det dags för frukost innan vi ska köra till sturup för Buddhas dejt. Mer info kommer!

Matkoma delux

Igår när jobbet var slut körde jag och Philip  ut till tommarp för att bli bjudna på mat. Mamma hade lagat god stek med massa goda tillbehör, till efterrätt blev det annanaspaj. Efter den måltiden orkade man inte röra på sig särkilt mycket, det blev några steg till soffan för att sen kolla x-factor. Programmet igår var mycket bättre än sist. JEM är överlägset bra så jag hoppas dom tar hem det hela.
 
Maten igår, stek med potatis, brysselkol, inlagda gurkor och brunsås.
 
Nu ska jag strax iväg på jobb, sen efter det blir det innebandy och kvällen avslutas med fina vänner. Kommer bli en härlig lördag.
 
Igår hade jag på mig både levis vest och levis jeans, leopard converse och senapsgul t-shirt.

Shining new

Underbar höstdag har det varit idag! Solen har varit stark och vinden svag, härligt! Det tråkiga med hösten är att man blir så trött på morgnarna och kvällarna.
 
Skönt med fredag imorgon...
 
Gjorde vid Ida idag som har varit blondin sen i våras men idag ville hon bli lite mörkare och mer naturlig. Min inspirations källa var som ofta Alexa Chung!
 
Nu ska jag ut med Buddha, PUSS!

Color inspiration


Kan man få nog av färg, nej!

bäbä vita lamm

 
Ja denna jacka blir förhoppningsvis min imorgon då älskling ska köra in till zara och köpa den till mig. Har dock inte provat den inu så jag hoppas den passar. Kärlek vid första ögonkastet.

catch up

blogg.se suger verkligen ibland.. I söndags var jag och tittade på Alice, hennes första hopptävling och det gick bra. Hon fick en rosett och allt. På söndagskvällen körde jag och Buddha ut till skegrie för söndagsmiddag hos Denise och Marcus. Kalops till huvudrätt och äpplepaj till efterrätt. Gott!
 
 
Igår, måndag var både jag och Philip lediga så det var soffan nästan hela dagen, bra serier och en varm filt i det tråkiga höstvädert som är här nu. Måndagen var de middag ute i tommarp. Mamma bjöd på god pasta och såklart efterrätt där med. Efter middagen mötte jag Ronja i parken och sprang mina 5km, tung efter en så onyttig helg men det gick. Sen mös jag och Ronja till project runway.
 
Idag har det varit jobb som vanligt, var himla trött imorse så det var tur att dagen gick snabbt. Nu sitter jag här och väntar på halv åtta hos mig.

Number two

Nu startar andra kursen/visningen. Vi hann ta en runda på stan med, blev dock ingen shopping men hittade finaste kappan på zara som jag vill ha!


Colorinsider

Kurs hela dagen, vi tog bussen 8.45 till Malmö och nu sitter vi här och har första genomgången!


All by my self

Underbara underbara fredag! Du är den bästa dagen på veckan. Här sitter jag i min ensamhet och kollar x-factor. Har precis tagit ut mina muffins från ugnen. Åt såklart min fredagskebab till middag. Fredagsmys på hög nivå. Buddha är inte mycket till sällskap då han fick ett grisöra som fredagsgodis. Imorgon är upp tidigt och ta bussen in till Malmö för att gå på Matrix kurs/visning, ska bli spännande. Hoppas alla får en fantastisk helg!


Hard work work

Sova, jobba, träna och sova igen. Typ min dag idag. Efter träningen cyklade jag faktiskt till entre och köpte mig en kanelbulle. Så det har jag mumsat på nu ikväll, med mjölk såklart. Ser på Johan Falk, bra svenska filmer.


Rainy days

Vädret är så sjukt konstigt, det växlar mellan sol och regn. Man vet ju inte hur man ska klä sig. Vi kan ju bara konstatera att hösten är här och jag tycker faktiskt det är riktigt mysigt!


Wednesday fun

Bonde på tvn, bra tidning i famnen, naturgodis att äta och buddha bredvid. Sköna stund!


När man blir bjuden får man

Äta onyttigt på en vardag. Idag fyllde Philips mamma Karin år och hon bjöd då på tacos och kladdkaka till efterrätt och jag som har varit så duktig på att inte äta onyttigt på vardagarna... Får ta i extra imorgon på träningen!


Premiär

Av project runway Sverige nu. Har precis varit ute och joggat med mina kära vänner och nu står jag och gör bananpannkakor med varma hallon till kvällsmat. Ibland kan måndagar vara härliga!


instagram

@isabellamoller

RSS 2.0